Görüş Bildir
Haberler
Mersin’de Dehşet: Aracın Krikosu ve Jantıyla Dövüp Bagaja Koydu

Mersin’de Dehşet: Aracın Krikosu ve Jantıyla Dövüp Bagaja Koydu

Mersin’in Silifke ilçesinde R.E. isimli kadın, iddiaya göre erkek arkadaşı Hasan Sevinçer ve onun kuzeni Mustafa Göker tarafından bıçakla darbedilerek ağır yaralandı. R.E., zanlıların en ağır cezayı almasını istediğini dile getirerek, “Bir ömür cezaevinden çıkmasınlar. Kadına yönelik şiddete karşı en ağır cezalar çıkartılsın” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Annemin yanında yumruk atıp bıçakla başımdan yaraladı'

'Annemin yanında yumruk atıp bıçakla başımdan yaraladı'

Yoğun bakım servisindeki tedavisi tamamlanan 23 yaşındaki R.E., yaklaşık 5 ay önce tanıştığı Sevinçer’in babasının mezarını ziyaret edeceğini belirterek kendisini aracına aldığını ve kuzeni Göker’in de eşlik ettiğini anlattı.

Sevinçer’in cep telefonunu elinden alıp tanımadığı kişiyle buluşmak için mesaj gönderdiğini öne süren R.E. şöyle devam etti:

“Silifke ilçesi Yeşilovacık mevkisine vardığımızda A.Ş. ismindeki bir kişinin önünü kesip dövdüler. Daha sonra beni de dövüp aracın bagajına koydular. Babasının da kabrinin olduğu mezarlığa götürüldüm. Hasan beni sandalye, aracın krikosu ve jantıyla dövdü. Su istedim ama bir damla su vermediler. Hasan ‘Babamın mezarının başında öleceksin’ diyordu. Mezarlık ilçe merkezine çok uzaktaydı. Bir ara kaçmaya çalıştım ama yakalayıp başıma taşla vurdu. Bayılma durumuna geldim. Daha sonra yeniden aracın bagajına koydular. Araçta ve götürüldüğüm evimde de şiddet devam etti. Annemin yanında yumruk atıp bıçakla başımdan yaraladı.”

'Kadına yönelik şiddete karşı en ağır cezalar çıkartılsın'

'Kadına yönelik şiddete karşı en ağır cezalar çıkartılsın'

R.E, erkek arkadaşının kendisine engel olmak isteyen annesine de saldırmaya çalıştığını, polislerin gelmesi üzerine de kaçtığını anlattı: “Bir ömür cezaevinden çıkmasınlar. Benim yaşadıklarımın fazlasını yaşasınlar. Hala kendime gelemedim. Kadına yönelik şiddete karşı en ağır cezalar çıkartılsın.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
11
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Karşınıza her çıkan iti köpeği şişkin bi cüzdanı var diye altında bi araba var diye adam yerine koyup sevgilim şuyum buyum derseniz bunları yaşarsınız

Konfüçyüs

Turguta bir alkista benden...adam haklı ama dahasida var... Tabiki yine küfürle noktalamak istiyorum cümlemi eveet saygı değmez sayın olmayan o.cocuuu gücün ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Salak oğlu salak.