Görüş Bildir
Haberler
Mersin'de Bir Adam Eşi ve Çocuklarını Öldürüp İntihar Etti

Mersin'de Bir Adam Eşi ve Çocuklarını Öldürüp İntihar Etti

Batuhan
08.06.2016 - 13:35

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde seyahat acentesi sahibi 32 yaşındaki Murat Bayram, eşi 30 yaşındaki Sultan ile çocukları 3 yaşındaki Zeynep ile 5 yaşındaki Mehmet Ali Bayram'ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı bilgiye göre olay, saat 11.30 sıralarında Akdeniz Mahallesi'nde Eren Apartmanı'nın 5'nci katında meydana geldi. Dün öğleden sonra kendisine ulaşılamayan Murat Bayram bugün de iş yerine gitmedi. 

Bunun üzerine çalışanları evine gelip zili çaldı, yanıt alamayınca durum polise bildirildi. Eve çilingirle gelen polis kapıyı açtırdığında Murat Bayram, eşi Sultan ile çocukları Zeynep ile Mehmet Ali Bayram'ın cesetlerini buldu.

 Evin salonunda yerde yan yana olan cesetlerin incelemesinde hepsinin de başlarından tabancayla vurularak öldürüldüğü anlaşıldı. Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda Murat Bayram'ın kendisine ait tabancayla eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi.

Murat Bayram'ın, girdiği ekonomik krizden kurtulamadığı için bunalıma girmiş olabileceği ileri sürüldü

Murat Bayram'ın, girdiği ekonomik krizden kurtulamadığı için bunalıma girmiş olabileceği ileri sürüldü

Erdemli'de uzun yıllardır seyahat acentesi firması bulunan Murat Bayram'ın, girdiği ekonomik krizden kurtulamadığı için bunalıma girmiş olabileceği ileri sürüldü.

Cenazeler ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilip soruşturma başlatıldı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
92
42
12
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yusuf Demir

ülke psikolojisi bozuk insanlarla dolu artık

Sahende deniz

Yazık etmiş. Çocuklardan ne istiyodun be adam

Pasif Kullanıcı

Kendi beceriksizliğinin neden olduğu bir bunalım. En kötü git kendini öldür. Eşinin hele hele şu minik yavrucakların suçu ne? Yazık! Sonsuza kadar ateşin bol... Devamını Gör