Görüş Bildir
Haberler
Merseyside Derbisinde Puanlar Paylaşıldı

Merseyside Derbisinde Puanlar Paylaşıldı

Enver K.
04.10.2015 - 17:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere Premier Lig'de 8. hafta maçında Merseyside derbisinde Everton ile Liverpool karşı karşıya geldi. Goodison Park'ta oynanan derbi 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Konuk ekip Liverpool, 41. dakikada Danny Ings 'in golüyle ezeli rakibi Everton karşısında öne geçti. İlk yarının son dakikalarında bulduğu bu golle soyunma odasına önde gitmeyi amaçlayn Liverpool büyük bir şok yaşadı.

Sağ kanattan ceza sahasına gelen ortayı Emre Can uzaklaştırmak isterken, topu Romelu Lukaku 'nun önüne gönderdi. Belçikalı golcü bu hafatyı affetmeyerek 45. dakikada durumu 1-1 yaptı ve soyunma odasına eşitlikle gidildi.

İlk yarıda Liverpool kalecisi Simon Mignolet'in yıldızlaştığı karşılaşmanın ikinci yarısında da iki takım da gol bulabilmek adına etkili hücumlar geliştirdi. Ancak maçta başka gol çıkmayınca puanlar paylaşıldı.

GERGİN DERBİ! KAPIŞMALAR...

Bu arada karşılaşma boyunca iki takım oyuncularının da gerginliği dikkat çekti. İlk yarıda Ross Barkley ile Emre Can arasında sert diyaloglar yaşandı. İki oyuncu da birbirinin boğazıan sarılırken, araya giren diğer futbolcular kavgayı yatıştırdı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise Romelu Lukaku ile Mamadou Sakho birbirine girdi. Sakho'nun siniri güçlükle yatıştırılırken, karşılaşmanın hakemi Martin Atkinson gerilimli anlar sonrasında futbolculara sarı kartını gösterdi.

SON 11 MAÇIN 7'SİNDE BERABERLİK!

Everton ile Liverpool arasında oynanan zorlu mücadele 1-1 berabere biterken iki takım arasındaki son 11 maçın 7'si eşitlikle sonlanmış oldu. Kalan 4 maçta ise Liverpool güldü.

Bu beraberliğin ardından Everton 13, Liverpool ise 12 puana ulaştı.

İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta Everton, Manchester United'ı ağırlayacak. Liverpool, Tottenham'a konuk olacak.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın