Görüş Bildir
Haberler
Mercedes-Benz ABD'de Elektrikli Araçlar İnşa Etmek İçin 1 Milyar Dolar Harcayacak

Mercedes-Benz ABD'de Elektrikli Araçlar İnşa Etmek İçin 1 Milyar Dolar Harcayacak

Mercedes-Benz ABD'de Elektrikli Araçlar İnşa Etmek İçin 1 Milyar Dolar Harcayacak

Bunu yapmak için Daimler, Alabama'nın Tuscaloosa kentinin hemen dışında bulunan 20 yıllık fabrikasına 1 milyar dolar harcıyor. İnşaatın 2018'de başlaması ve araç üretiminin 2020'lerin başında başlaması beklenen 1 milyon metrekare genişleme eklenecek. Daimler hala ayrıntıları yerel hükümetlerle paylaşıyor ancak hareketin yaklaşık 600 yeni iş yaratması bekleniyor. Automotive News'a göre , şimdiye kadar şirket evinde sadece elektrikli araçlar yapmıştı.

BIRÇOK BILGI HALEN ÇÖZÜLMEYE IHTIYAÇ DUYUYOR, ANCAK DAIMLER YAKLAŞIK 600 YENI IŞ BEKLIYOR

Alabama'daki Mercedes-Benz tesisi çoğunlukla SUV'lar üretiyor, bu nedenle şirket bu araçların elektrikli versiyonlarını üretmeye odaklanacak. Ve burada 'elektrikli' mesajının mutlaka 'çok elektrikli' anlamına gelmediğini hatırlamak önemlidir. Tuscaloosa fabrikasında inşa edilen bazı araçlar büyük olasılıkla tamamen elektrikli olmasına rağmen, 'elektriklendirilmiş', melez bir elektrik motorunu kullanan her şeyi ifade eder bu terime de eklenir.

Mercedes, tesise yeni bir ekleme yaparak da piller üretecek. Bu, şirketin araç üretim hattına değerli bir yakınlık vereceği gibi son zamanlarda test edildiği enerji pazarının yeni bir bölümünde Tesla ile rekabet etmesine yardımcı olabilir: ev tipi piller .

Daimler, elektrikli araçlar için büyük bir baskı yapmak için ilk büyük otomobil üreticisi değil. Ford açıklandı EV üretime bir 4.5 milyar $ yatırım 2015 yılında geri Volkswagen bir yıl sonra benzer bir çaba açıkladı iken onun emisyon skandal için baskı altında ve birçok diğer olarak otomobil izlenen takımdan beri var ülkeler etrafında Dünya hamlesine yasaklamak veya azaltmak sayısını Fosil yakıtlarla çalışan otomobiller. Ancak bu amaca ulaşmak için uzun bir yol var. Birleşik elektrikli ve hibrid araçlar , 2016 yılında ABD'de satılan araçların yalnızca yüzde 3'ünün altında oluşuyordu .

Kaynak: http://sosyalgeek.com/mercedes-benz-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın