Görüş Bildir
Haberler
Menajerimi Ara Dizisine Sürpriz Konuk Oyuncu! Başak Karahan Kimdir? Enes Batur'la İlişkisi Nasıl Başlamıştır?

Menajerimi Ara Dizisine Sürpriz Konuk Oyuncu! Başak Karahan Kimdir? Enes Batur'la İlişkisi Nasıl Başlamıştır?

Müge Kakşi
07.02.2021 - 17:24

Satar Tv'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın konuk oyuncu kadrosuna bir yenisi daha eklendi.  Bu akşam ekrana gelecek 21. bölümde diziye konuk oyuncu olarak; Youtube videolarından tanıdığımız sosyal medya fenomeni Başak Karahan dahil olacak. Peki youtuber Başak Karahan kimdir? Başak Karahan kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Karahan Kimdir?

Başak Karahan Kimdir?

3 Ağustos 1988 doğumlu olan sosyal medya fenomeni şu an 22 yaşında. Antalya’da dünyaya gelen ünlü isim Instagram hesabından sık sık paylaşım yapıyor. Aynı zamanda eğlenceli videolar paylaştığı bir YouTube kanalı da bulunuyor. Ünlü ismin YouTube kanalında 2 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Başak Karahan Instagram hesabı olarak ise karahanbasak adlı hesabı kullanıyor. Karahan’ın Instagram hesabında da 1,7 milyon takipçisi bulunuyor.

Karahan daha önce “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” ve “Kafalar Karışık” filmlerinde rol aldı. Ünlü fenomenin kardeşleri ise Azra Karahan ve Ramazan Karahandır.

Ayrıca, Başak Karahan peyniri hiç sevmiyor ve hiç bir şekilde yemediğini belirtmektedir. Gece çorapla asla uyuyamaz, uykusuzluğa hiç gelemez, yeşil çay, papatya, nane limon vb. bitki çaylarını hiç bir şekilde içmemektedir.

Başak Karahan Enes Batur İlişkisi

Başak Karahan Enes Batur İlişkisi

Başak Karaha'ın Youtuber Enes Batur ile sevgili oldukları ancak günümüzde ayrıldıkları bilinmektedir. Enes Batur bir video’da birlikteliklerine son verdiklerini, ilişkilerinin bitmesinin ardından Başak Karahan’a karşı hislerinin de değişmediğini belirtmiştir.

Enes Batur ve Başak Karahan aynı okulda okumuşlardır. İlişkilerinin başlaması ise Başak Karahan; bir gün aynı asansörde kaldıklarını, akşam ise kardeşine bu olayı anlattığını belirtmiştir. Kardeşinin inanmaması üzerine, Enes Batur’a mesaj attığını ve cevabında ise, Aaaa merhaba asansörün camına kalpler çizen kız diye cevap verdiğini aktarmıştır. Sonrasında ise arkadaşlıkları devam etmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
4
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın