Görüş Bildir
Haberler
Menajerimi Ara Dizisine Kalben Konuk Oluyor! Kalben Kimdir? Kalben Kaç Yaşında, Nereli, Albümleri?

Menajerimi Ara Dizisine Kalben Konuk Oluyor! Kalben Kimdir? Kalben Kaç Yaşında, Nereli, Albümleri?

Sunay Korkmaz
21.02.2021 - 17:30

Star Tv ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Menajerimi Ara bu akşam yine ünlü bir ismi ağırlıyor. Müzik ve televizyon dünyasından birbirinden ünlü sanatçıları konuk eden Menarejerimi Ara dizisinin konuğu Kalben olacak. Peki, Kalben kimdir? Kalben kaç yaşında, nereli, albümleri nelerdir? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her hafta müzik ve televizyon dünyasından isimleri konuk eden Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuklarından biri de Kalben. Son zamanların popüler müzisyenlerinden Kalben'in kim olduğu merak ediliyor. İşte Kalben'in hayatı...

Kalben Kimdir?

Kalben Kimdir?

Türk müzisyen, söz yazarı Kalben 17 Ocak 1986 tarihinde İskenderun'da dünyaya gelmiştir. Müziğe karşı olan ilgisi henüz 8 yaşındayken annesinin aldığı klavye ile başlamıştır ve ilk gitarına 14 yaşında sahip olmuştur. Kalben Sağdıç 17 yaşında burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2007 yılında mezun olmuştur. 

2008 yılında aynı üniversitede Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yapmıştır. Universal Pictures bünyesinde marka müdürü olarak çalışmıştır. Senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli işler de yapmıştır.

2014 yılında Sofar Sounds kapsamında Galata’da bir evde sadece gitarıyla verdiği konserden yayınlanan “Sadece” videosu kısa zamanda Sofar videoları içerisinde tıklanma rekorları kırmıştır. Kalben, başarılı performansı sayesinde sevilen ve dinlenen bir ses haline gelmiştir. İstanbul’da bir çok mekanda sahne almış, caz festivallerinde sahneye çıkmış ve konserler vermiştir.“Aşk Kaç Beden Giyer” isimli dizide temizlikçi rolünü canlandırmıştır. 

Sahne adını taşıyan “Kalben” isimli ilk albümünü 2016 yılının Şubat ayında çıkarmıştır. “Saçlar”, “Sadece”, “Haydi Söyle” gibi dikkat çeken şarkıların bulunduğu albüm, müzik listelerinde en çok dinlenenler ve en çok indirilenler arasında yer almıştır.Kalben, uzun zamandır birlikte olduğu ve aynı zamanda gitaristi de olan Berkant Ali İncesaraç ile 2016 yılında evlenmiştir. 1.5 yıllık evliliğinin ardından ise 2018 yılında boşanmıştır.

Albümleri:

Albümleri:
  • Kalben (2016)

  • Sonsuza Kadar (2017)

  • Kalp Hanım (2020)

EP'leri:

EP'leri:
  • Aşk Çeşmesi (2019)
İçeriğin Devamı Aşağıda

Single'ları:

Single'ları:
  • 'Geri Dönme' (Cem Adrian ile birlikte) (2018)

  • 'Yaşamak Var Ya' (2018)

  • 'Kuşlar' (2018)

  • 'Günaydın' (2019)

  • Perişahı'nın Kızı (2020)

Kalben'in Rol Aldığı Diziler ve Filmler:

Kalben'in Rol Aldığı Diziler ve Filmler:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın