Görüş Bildir
Haberler
Meltem Miraloğlu Hakkında Beklenmedik İtiraf: Her Yerinde Morluklar Vardı

Meltem Miraloğlu Hakkında Beklenmedik İtiraf: Her Yerinde Morluklar Vardı

GNS
20.10.2021 - 22:59

Hayat Devam Ediyor dizisindeki çocuk gelin rolüyle tanınan oyuncu Meltem Miraloğlu, kariyerini bırakıp Amerika’ya yerleşmişti. Daha öncesinde 2016-2017 yılları arasında Tayfur Aydın ile dünya evine giren Miraloğlu, Amerika’ya gittikten sonra kendinden 48 yaş büyük Patrick ismindeki bir adamla evlenmesi ile uzunca bir süre gündeme gelmişti. 34 yaşındaki oyuncunun evliliği süresince yaşanan olaylar hakkında ortaya çıkan detaylar herkesi şaşırttı. İşte Meltem Miraloğlu’nun yaşadıkları ile ilgili detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrol olarak oynadığı Hayat Devam Ediyor dizisindeki karakteriyle tanınan, çocuk yaşında kendisinden yaş olarak çokça büyük bir adama ailesi tarafından zorla eş olarak verildiği rolü üstlenen Meltem Miraloğlu gerçek hayatında da neredeyse aynı durumla karşı karşıya kaldı. Türkiye’deki kariyerini bırakıp Amerika’ya yerleşen oyuncu kendisinden 48 yaş büyük olan Patrick Grady tarafından önce evlat edinilmiş sonra ise nikah masasına oturmuştu. Bu süreç hakkında korkunç iddialar ortaya atıldı. İşte Meltem Miraloğlu’nun şiddet gördüğü iddiaları hakkında detaylar…

Her Yeri Morluk İçindeydi

Her Yeri Morluk İçindeydi

ABD'ye yerleştiğinden beri hakkında çıkan iddiaların ardı arkası kesilmeyen Meltem Miraloğlu'nun son olarak hamile olduğu ve eşinden şiddet gördüğü konuşuluyordu. Miraloğlu'nun nasıl bir hayat sürdüğünü ABD'de görüp şahit olan biri, ünlü şarkıcı ve magazinci Onur Akay'a skandal iddiaları bir bir anlattı.

Meltem Miraloğlu'nu Amerika'da 1 ay evinde misafir eden yazar Ülkü Gözen Stewart, Türkiye’ye gelerek yaşanan süreci ses sanatçısı Onur Akay’a anlattı.

Stewart, Onur Akay'a, Miraloğlu'nun Amerika'ya ilk gittiğinde kaldığı New Jersey'de aşık olduğu Türk genci ile yaşadığı olaylardan dolayı o zamanlar koruma altına alındığını ve kendi eyaletlerine polis eskortu ile geldiğini aktardı.

Meltem Yanlış Kararlar Verdi

Meltem Yanlış Kararlar Verdi

Onur Akay, Amerika'da Meltem Miraloğlu'nun çok yanlış yolda ilerlediğini de söyleyen Stewart, Miraloğlu'nun içinde bulunduğu durumu şöyle ifade ettiğini aktardı:

Meltem darp edilmişti. Bütün vücudu çürük içindeydi. Ben bunu gözümle gördüm. Keşke Meltem çok doğru ilerleseydi.

Meltem Miraoğlu'nun önce kendisini evlat edinen ve daha sonra evlenen Patrick'le nasıl tanıştığını da anlatan Stewart, 'Biz onu ziyarete gitmiştik. ' diyerek anlatmaya başlamış ve şöyle devam etmiş:

'Açık kalp ameliyatı olmuştu. Meltem bizden uzak oturdu. Elinde telefonla burnunu kıran kişiyle istişare içindeydi. Hasta ziyareti kısa olur. Tam kapıdan çıkacağız, kendisi kızımızın kim olduğunu, neden hiç konuşmadığını ve mutsuz göründüğünü sorunca, Meltem 'anlatabilirsiniz' dedi.

Evlat Edinileceğini Duyunca Sevinçten Ağlamıştı

Evlat Edinileceğini Duyunca Sevinçten Ağlamıştı

Biz de üstünkörü anlattık. Çok sinirlendi ve ben onu evlat edinirim deyince Meltem'in gözyaşlarını gördüm. Kız baba buldum diye ağladı titredi, hepimiz çok duygulandık.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
2
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın