Görüş Bildir
Haberler
Melodi Elbirliler Hamile mi? Arda Türkmen Baba mı Olacak?

Melodi Elbirliler Hamile mi? Arda Türkmen Baba mı Olacak?

Geçtiğimiz eylül ayında ünlü şef Arda Türkmen ile hayatını birleştiren sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler'in hamile olduğu ileri sürülmüştü. Arda Türkmen eşinin hamile olduğu iddialarıyla ilgili konuştu. Peki, Melodi Elbirliler hamile mi? Arda Türkmen baba mı olacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler, 22 Eylül'de nikah masasına oturmuştu. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çiftten Elbirliler, 31 yaşına bastı.

Sosyal medya fenomeni, doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte Beşiktaş'taki bir otelde kutladı. Organizasyondan fotoğraflar Instagram'da paylaşıldı.

Melodi Elbirliler Hamile mi?

Melodi Elbirliler Hamile mi?

Gri ve siyah payetli bir elbise giymeyi tercih eden Melodi Elbirliler, arkadaşı Cansu Coşkunseda ile verdiği bu pozu da yayınladı. Gönderide Elbirliler'in elini karnına koyduğu ve göbeğinin belirginleştiği görüldü. Bu fotoğraf sonrası Melodi Elbirliler'in hamile olduğu yönündeki iddialar ortaya atıldı.

İddialara yanıt ünlü şeften geldi. Fatih Altaylı'nın programına katılan Arda Türkmen açıklamasında şunları söyledi: Olsaydı biz de sevinecektik ama yalan. Nereden çıkıyor böyle şeyler bilmiyorum. Belki de yazan iyi niyetli düşünüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın