Görüş Bildir
Haberler
Melih Gökçek Tarafından Tehdit Edilen Nevşin Mengü'den Yanıt: 'Eski Belediye Başkanı, Yeni Troll'

Melih Gökçek Tarafından Tehdit Edilen Nevşin Mengü'den Yanıt: 'Eski Belediye Başkanı, Yeni Troll'

Ulaş
01.02.2021 - 10:55

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, gazeteci Nevşin Mengü'yü sosyal medyadan 'Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın' sözleriyle tehdit etti. Bunun üzerine Mengü de, 'Eski belediye başkanı, yeni troll. Yazık' diyerek yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2017 yılında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevindeyken istifa ettirilen AKP'li Melih Gökçek, gazeteci Nevşin Mengü'yü çirkin ifadelerle tehdit etti. 

Mengü, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin 'yere serilen Kabe resmi' soruşturmasında gözaltına alınıp tutuklanmasını eleştirerek 'Kabe kutsal da, Kabe'nin resmine illüstrasyon yapmak niye dini değerlerle dalga geçmek oluyor? Dalga da geçmiyor gençlerin yaptığı illüstrasyon. İçine şahmeran koyup toplumsal cinsiyetin geleneksel değerler içerisindeki varlığını anlatan bir şey aslında. Bu çocuklar sanki inanılmaz bir şey yapmış gibi tutuklandı' ifadelerini içeren bir paylaşımda bulunmuştu.

Gökçek, Mengü'yü tehdit etti...

Gökçek, Mengü'yü tehdit etti...

Gökçek ise bu sözler üzerinden Nevşin Mengü'yü hedef aldığı paylaşımında Mengü'ye 'Otur yerinde be kadın... İnsanları tahrik edip durma. Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın' diyerek tehdit etti.

Mengü ise Gökçek'e 'Troll' diyerek yanıt verdi.

Mengü ise Gökçek'e 'Troll' diyerek yanıt verdi.

'Bu da kendini Cumhurbaşkanı’na gösterme çabasında. Eski belediye başkanı, yeni trol. Yazık.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
116
33
6
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
semih turan

Senin yaptığın illüstrasyonları çok iyi biliyoruz. Ankara'nın içine ettin.

Kzlt

Yalnız "devrik" eski belediye başkanı. "ömür boyu unutmazsın" yazmış :)) illüstrasyon olmayan memleketin çoğunun kendisini hırsız olarak unutamayacağı gerç... Devamını Gör