Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ekici Beşiktaş'a Karşı Yok

Mehmet Ekici Beşiktaş'a Karşı Yok

Enver K.
19.08.2015 - 16:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'da Mehmet Ekici hayali suya düştü.

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze'nin Beşiktaş maçında Mehmet Ekici'yi oynatma hayalleri, sağlık ekibinin olumsuz raporuyla suya düştü.

Hafta sonuna yetişemeyecek

Trabzonspor'un hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçında Mehmet Ekici'nin oynayacak durumda olmadığının açıklanması moralleri bozdu. Ayağındaki ödem nedeniyle son 3 maçtır takımdaki yerini alamayan bordo mavili takımın etkili ismi Mehmet Ekici'nin dün düz koşulara başlamasına rağmen hafta sonuna yetişmeyeceği belirtildi.

İlaç tedavisi sürüyor

Bordo mavili takımın deplasmanda 23 Temmuz'da oynadığı Differdange maçında sakatlanan, daha sonra da gerekli teşhis konulamadığı için iyileşme süreci uzayan Mehmet Ekici'nin Beşiktaş maçında da takımdan ayrı kalacağı kesinleşti. Ayak kemiğinin üzerinde oluşan ödem yüzünden ilaç tedavisi gören Mehmet Ekici'nin bu hafta da takımdaki yerini alamayacağını açıklayan Sportif Direktör Süleyman Hurma, 'Beşiktaş'ı yenecek gücümüz var' dedi.

Papy için beklemede

Bu arada Trabzonspor'un transferi için büyük uğraş verdiği Fransa'nın Nantes takımının Senegalli stoperi Papy Djibolodji için yeni bir teklif yapıldığı, gelecek cevabın beklendiği öğrenildi.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0