Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ali Erbil'e Aygün Aydın'dan Bir Taciz İddiası Daha Geldi! "Eteğinin Altına Elini Sokmuştu..."

Mehmet Ali Erbil'e Aygün Aydın'dan Bir Taciz İddiası Daha Geldi! "Eteğinin Altına Elini Sokmuştu..."

Müge Kakşi
10.10.2021 - 17:45

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Ece Ronay ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiği iddiasında bulunarak gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Günlerce konuşulan olayın ardından bir taciz iddiası da Hakan Sabancı ile ilişkisiyle gündeme gelen Aygün Aydın'dan geldi. Aydın, Erbil'in bir arkadaşını taciz ettiğini açıkladı. İşte Aygün Aydın'ın Mehmet Ali Erbil ile ilgili taciz iddiası detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aygün Aydın'dan Şoke Eden Taciz İddiası

Aygün Aydın'dan Şoke Eden Taciz İddiası

Soyal medya fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in taciz mesajlarını yayınlamış ve suç duyurusunda bulunmuştu. Erbil'in Ece Ronay'ın nişanlısıyla buluşması olayları daha da alevlendirmişti. 

Bu iddialar gündemdeyken bir bomba taciz iddiası da Hakan Sabancı ile ilişkisiyle tanınan Aygün Aydın'dan geldi. Aydın, Instagram'da yayınladığı bir fotoğraf ile Erbil'in arkadaşını taciz ettiğini iddia etti. 

Aygün Aydın paylaşımına 'Lise yıllarında arkadaşlarımla kahve içerken arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu. Şok olmuştuk kız 3 gün kendini toparlayamamıştı. Şimdi evli mutlu çok şükür' notunu düştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
10
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın