Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ali Erbil Cezaevine Girebilir: Ece Ronay Bilir'i Tehdit Davası

Mehmet Ali Erbil Cezaevine Girebilir: Ece Ronay Bilir'i Tehdit Davası

Magazinin ünlü simalarından Mehmet Ali Erbil hakkında, klibinde oynadığı Ece Ronay Bilir'i tehdit ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Savcılık, üç ayı suçtan toplam 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Ben değil, asistanım attı’

‘Ben değil, asistanım attı’

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay arasında yaşananlar yer aldı.

DHA’nın servis ettiği habere göre; Tarafların 1 Ekim 2021 tarihinde klip çektikleri bildirilen iddianamede, üç gün sonra Mehmet Ali Erbil'in telefonundan Bilir'e mesaj atıldığı kaydedildi. Karşılıklı mesajlaşmanın ardından Ece Ronay Bilir, 'Sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret' iddiasıyla şikayetçi oldu.

İddianamede, Mehmet Ali Erbil'in şüpheli sıfatıyla alınan ifadesinde, mesajları kendisinin göndermediğini, asistanı Nuray K.'nin attığını iddia ettiği belirtildi.

Neler yaşanmıştı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
6
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Güler

Kuzenim yazmış 😄

Mete Tunga

Mehmet Ali'nin böyle olduğunu onla iş yaparken bilmiyor muydun?adamı genç kızlar para ve ünlü olmak için kullanıyor.o da bu işten rahatsız değil

Rowntre

En Iyi Is ... herkes için bir firsat! Evinizin, bilgisayarinizin rahatliginda çalisin ve kendi mesai saatlerinizle çalisin. Bunu yari zamanli veya tam zamanl... Devamını Gör