Görüş Bildir
Haberler
Meğer Lise Mezunuymuş! Üniversitelerde Konferans Veren Sahte Beyin Cerrahı Gözaltına Alındı

etiket Meğer Lise Mezunuymuş! Üniversitelerde Konferans Veren Sahte Beyin Cerrahı Gözaltına Alındı

Emre Ordu
14.06.2018 - 18:50 Son Güncelleme: 15.06.2018 - 09:36

Kendisini Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunu beyin, sinir ve omurilik cerrahi profesörü olarak tanıtan, hatta televizyon programlarına, üniversitelere konuşmacı olarak katılan Cüneyt Turan'ın lise mezunu olduğu ortaya çıktı. Sahtekar,  polislerin operasyonuyla gözaltına alındı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son yılların en büyük sağlık skandallarından birini ortaya çıkardı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın aktardığına göre, Cüneyt Turan kendisini Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunu ve ‘Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahi' bölümünde profesör olarak tanıttı.

10 binden fazla ameliyat yaptığını anlatmış

10 binden fazla ameliyat yaptığını anlatmış

Cüneyt Turan bununla da yetinmeyerek, katıldığı birçok ulusal kanaldaki sağlık programlarında '1985-1986 yıllarında Almanya'da Hamburg Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ve ABD'de beyin tümörleri üzerinde ihtisas yaptığını ve 10 binin üzerinde beyin tümörü ameliyatlarını başarılı şekilde gerçekleştirdiğini, 2006-2009 yılları arasında aktif çalışmaları olduğunu 2009'dan sonra da sadece misafir hoca olarak ameliyatlara iştirak ettiğini şimdiye dek hiç bir hastasının ölmediğini' anlattı.

Üniversitelere konuşmacı olarak katılmış

Üniversitelere konuşmacı olarak katılmış

Cüneyt Turan'ın, üniversitelerde Prof. Dr. sahte unvanıyla konuşmacı olarak katıldığı ve öğrencilere seminer verdiği tespit edildi.

Para karşılığı hastaların tahlil sonuçlarına bakmış

Para karşılığı hastaların tahlil sonuçlarına bakmış

Herhangi bir tıp eğitimi almayan Cüneyt Turan'ın hastaları 'İnsan sağlığı ve beyin tümörleri hakkında yanlış bilgilendirdiği' belirlendi. Yapılan araştırmalarda Turan'ın bazı hastaların ultrason ve tahlil sonuçlarına para karşılığı baktığı tespit edildi.

Gözaltına alındı

Gözaltına alındı

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, lise mezunu sahte profesör Cüneyt Turan'ı gözaltına aldı.

Sahte doktor sosyal medyada da konuşuluyor...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
351
188
61
32
24
16
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

Şu an kafasını kuma gömen tüm havuz medya, RTE gücü kaybettiği gün aynı manşeti atacak "MEĞER LİSE MEZUNUYMUŞ"

Cumhurbaşkanı olmak varken gitmiş doktor olmuş vizyonsuz herif.

psaiidfl

Konuşmacı olarak katıldığı üniversitelerdeki profosörlerin de diplomaları araştırılsın. Lise mezununu oturup dinleyip bir yanlış göremedilerse büyük sıkıntı ... Devamını Gör

sebepsiz

gayet haklısın 👍