Görüş Bildir
Haberler
Mecliste Ruhsar Pekcan Gerilimi: ‘Hırsız ve Dolandırıcı!’

Mecliste Ruhsar Pekcan Gerilimi: ‘Hırsız ve Dolandırıcı!’

TBMM’de Ticaret Bakanlığı bütçe görüşmeleri gerilimli anların yaşanmasına neden oldu. İYİ Partili Naci Cinisli, eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın bakanlığa ‘dezenfektan satışı’ ile ilgili dolandırıcılık ifadesini kullandı. TİP’li Ahmet Şık ise ‘Hırsız ve dolandırıcı’ dedi.

Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan hakkındaki iddialarından bu içerikte bahsetmiştik;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeniden gündeme geldi

Yeniden gündeme geldi

Sözcü’den Başak Kaya’nın haberine göre; İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli “Kendi bakanlığını dolandırandan hesap sorulmalı” deyince, AKP Giresun Milletvekili Cemal Öztürk “Dolandırıcı lafı ağır oldu” diye müdahale etti. Cinsili de “Dolandırdı, korumayın'' cevabını verdi. TİP'li Ahmet Şık da eski Bakan Pekcan için “Hırsız ve dolandırıcı” dedi.

‘Hesabını sormalıydık’

‘Hesabını sormalıydık’

Cinisli, TBMM Plan Bütçe Komisyonunda Ticaret Bakanlığı bütçesi görüşülürken yaptığı konuşmada Bakan Mehmet Muş'a “Kendi bakanlığını dolandıran bir bakan üzerine bu koltuğa oturdunuz ve bununla ilgili bir yaptırımda bulunduğunuzu duyamadık. Bunun hesabını millet adına sormanız lazımdı. Dolandırdı, bütün Türkiye bunu kabul etti” dedi.

‘Ortadan kayboldu, hayalet oldu’

‘Ortadan kayboldu, hayalet oldu’
İçeriğin Devamı Aşağıda

TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık ise Bakan Mehmet Muş'a “Kendi bakanlığını dolandıran Ruhsar Pekcan'ın yolsuzluk yaptığı ortaya çıktı ama yargılanmadı. Cumhurbaşkanına teşekkür edip ortadan kayboldu, hayalet oldu. Sizden önce orada oturanın kendi bakanlığını dolandıran bir hırsız olduğu ortaya çıkmışken ne yaptınız? Neden hiçbir şey yapmadınız?” diye sordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
4
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gokhan aslan

hırsız lafı hafif kalır, devleti soyan şerefsiz namussuzdur onu koruyan ise ondan daha aşağılıktır

yengegeldikmi

Bunlar unutulmamalı zaten. Bu ve haberimizin dahi olmadığı nice işler kimler kimlerin sayesinde nasıl yapıyor? Aktarılan paralar ne kadar? Bilinmeli! Unutulm... Devamını Gör

ladyluck

Yüzleri ne zaman kızardı ki şimdi utansınlar…