Görüş Bildir
Haberler
MEB İlk Ara Tatil Ne Zaman Olacak? Kasım Ara Tatili Ne Zaman Başlayacak, Hangi Günler Olacak?

MEB İlk Ara Tatil Ne Zaman Olacak? Kasım Ara Tatili Ne Zaman Başlayacak, Hangi Günler Olacak?

Türkiye’de ilkokul, ortaokul ve liselerde eğim yaklaşık iki yıl aradan sonra tekrardan yüz yüze yapılmaya başlanmıştı. Milyonlarca öğrenci, 6 Eylül’de ders başı yaptı ve okullara gitmeye başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de okulları ne pahasına olursa olsun açık tutmak istediklerini söylemişti. Geçtiğimiz yıllarda okullardaki tatil programlarında değişiklikler yapılmış ve dönem içerisinde ara tatil getirilmişti. Milyonlarca öğrenci, ilk ara tatilin ne zaman olacağını araştırıyor. İşte MEB’in yayınladığı bildiriye göre ilkokul, ortaokul ve lisede ara tatil zamanları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kasım Ara Tatili Hangi Günlere Denk Geliyor?

Kasım Ara Tatili Hangi Günlere Denk Geliyor?

Öğrenci ve öğrenci velileri, okullardaki tatil günlerini araştırıyor. Şimdiden planlarını yapmak isteyen veliler, ‘Kasım ara tatili ne zaman?’ sorusuna cevap arıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, yayınladığı duyuru ile 2021-2022 eğitim yılında uygulanacak tatilleri duyurdu.

ARA TATİLLER NE ZAMAN?

İlkokul, ortaokul ve lisede birinci dönem ara tatili, 15 Kasım 2021 Pazartesi başlayacak ve 19 Kasım 2021 Cuma sona erecek.

Yarıyıl tatili, 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacak. İkinci dönem, 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma sona erecek.

İkinci dönem uygulanacak nisan ara tatili ise 11-15 Nisan tarihleri arasında yapılacak

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
10
9
5
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın