Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda Birleşiyor Mu? İşte Masumlar Apartmanı 45. Yeni Bölüm Fragmanı...

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda Birleşiyor Mu? İşte Masumlar Apartmanı 45. Yeni Bölüm Fragmanı...

Masumlar Apartmanı 45. bölüm fragmanında izleyicileri meraka sürükleyen bir sahne yansıdı. Gülseren Budayıcıoğlu imzalı iki diziden Masumlar Apartmanı'nın Gülben karakteri ile Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya karşı karşıya geliyor. TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 45. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kırmızı Oda ve Binnur Kaya sürprizi yaşanacak. Kırmızı Oda'da Binnur Kaya'nın canlandırdığı 'Doktor Hanım' karakteri Masumlar Apartmanı'na konuk olacak. Fragmanda Doktor Hanım'ın yanına giden Gülben'in 'Acaba beni düzeltebilir misiniz?' sözleri dikkat çekiyor. Peki, Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda birleşiyor mu? İşte Masumlar Apartmanı 45. bölüm fragman...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masumlar Apartmanı'nın merakla beklenen 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya'nın yer alması dizi hayranlarını heyecanlandırdı. Fragmanda Doktor Hanım'ın yanına giden Gülben'in 'Acaba beni düzeltebilir misiniz?' sözleri dikkat çekiyor. Peki, Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda birleşiyor mu? İşte Masumlar Apartmanı 45. bölüm fragman...

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özeti

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özeti

Gülben’in sürprizi, Esat için hiç de hoş olmayan bir emrivakidir. Esat’ın verdiği tepkiyle panikleyen Gülben’in imdadına ise her zamanki gibi Safiye yetişir. Durumu düzeltmek ve Gülben’e cesaret vermek için imkansızı başaracak ve kendini aşan bir adım atacaktır. Han, Naci ve Gülben’in desteğiyle kendini yapacağı fedakarlığa hazırlayan Safiye, bir yandan da korkularıyla savaş halindedir. İyi niyetle çıktığı bu yolculuğun sonundaysa onu çok kötü bir sürpriz bekler. Bu sırada Esra, Rüya’yla ilgili bir gerçeği tesadüfen öğrenir ve bu konuda onunla yüzleşir. Ancak bu yüzleşme, bir başkasının daha Rüya’nın sırrını öğrenmesiyle sonuçlanır.

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda Birleşiyor mu?

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda Birleşiyor mu?

enaryosunu Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun birlikte kaleme aldığı OGM Pictures imzalı Masumlar Apartmanı dizisi, ikinci sezonuyla da milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun ''Madalyonun İçi'' romanından TRT 1 ekranlarına uyarlanan Masumlar Apartmanı'nın her bölümü sabırsızlıkla bekleniyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun'un yer aldığı Masumlar Apartmanı'nın merakla beklenen 45. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda Memduh'un, Safiye ve Gülben için 'Artık yardım almalarının zamanı gelmedi mi?' sözleri üzerine Han harekete geçiyor. Han, Gülben'i psikiyatriste götürüyor.

Yeni bölümde, TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde 'Doktor Hanım' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Binnur Kaya, Masumlar Apartmanı'na konuk oluyor. Gülben, Doktor Hanım'ın kliniğine gidecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın