Görüş Bildir
Haberler
TV
MasterChef Türkiye 2022'de Ana Kadroya Giren İkinci İsim Belli Oldu!

MasterChef Türkiye 2022'de Ana Kadroya Giren İkinci İsim Belli Oldu!

Elif
03.08.2022 - 00:37

TV8'in ekranlarının reyting rekoru kıran yarışması MasterChef Türkiye, tüm heyecanıyla devam ediyor. Bugün yayınlanan bölümde yarışmacılar, ana kadroya girenlerden biri olabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı.  Jüri, final turunun ilk yemeği olarak İspanyol lezzetlerinden biri olan empanadas yemeğini verdi. Her yarışmacı yaptıkları birbirinden lezzeti yemeklerini jüriye sundu. Peki MasterChef Türkiye'nin bugünkü kazananı kim oldu? İşte ana kadroya giren ikinci isim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

MasterChef Türkiye 2022'de Ana Kadroya Giren İkinci İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2022'de Ana Kadroya Giren İkinci İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye'nin dünkü bölümünde ana kadroya katılan ilk isim Metin Yavuz olmuştu. Bugünkü yapılan final turunda ise şeflerin değerlendirmeleri sonucunda ana kadroya girmeye hak kazanan ikinci isim ise Gamze Tosun oldu.

Gamze Tosun, geçen yılda MasterChef Türkiye'ye katılmıştı. Ancak 2.tura kadar çıkabilen yarışmacı bu turdan sonra elenmişti. Bu yıl ise yaptığı mumbar yemeği ile 2.tura çıktı ve bu turu da geçmeyi başararak ana kadroya girdi.

Gamze Tosun Kimdir?

Gamze Tosun Kimdir?

İstanbul'da hayatını sürdüren Gamze Tosun, evli ve beş çocuk annesidir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait meslek kurslarında aşçılık eğitimi aldı. Tosun, her zaman yemek yapmayı sevdiğini belirterek Milli Eğitim Bakanlığı'na ait yemek kurslarından da aşçılık sertifikası aldı. 34 yaşındaki Tosun, İstanbul Üniversitesi'nde eğitim görmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kenpachi Zaraki

Tepeden tırnağa kurgu kokan bu yarışmada , her sene belli oyuncu kadroları var . Tesettürlü kadrosunu bu sene bu hanımefendi ile kapatmış oldular. Her sene f... Devamını Gör