Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Tunahan Kimdir, Kaç Yaşındadır, Mesleği Ne? Tunahan Ak MasterChef’te Finale Adını Yazdırdı

MasterChef Tunahan Kimdir, Kaç Yaşındadır, Mesleği Ne? Tunahan Ak MasterChef’te Finale Adını Yazdırdı

MasterChef Türkiye’de sezonun en dikkat çeken yarışmacılarından biri de kuşkusuz Tunahan Ak oldu. İlk turda sempatik tavırları ve hareketleriyle dikkat çeken ve jüri üyeleriyle diyaloğu çok konuşulan Tunahan Ak, 2021 Masterchef ana kadroda yarışmaya hak kazanan isimlerinden biri oldu. Masterchef takipçileri, ‘Tunahan kimdir’ sorusuna cevap arıyor. İşte Masterchef Tunahan Ak’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Masterchef Tunahan Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Masterchef Tunahan Kimdir, Kaç Yaşındadır?

19 yaşında olan Tunahan Ak, yarışmaya İstanbul’da katılıyor. Masterchef Tunahan, yarışmaya katılma sebebi olarak hayatında değişiklik olmasını istediğini söylüyor.

Açık lisede okuyan Tunahan Ak, yaklaşık iki yıldır Kadıköy’de bulunan bir çikolata imalathanesinde çalışıyor.

Tunahan Ak, ilk turda jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ile yaşadığı diyalogla hem diğer jüri üyelerini hem de ekran başındakileri güldürmüştü.

Mehmet Yalçınkaya’nın sorduğu ‘eti nasıl pişirmek istiyordun’ sorusuna ‘tavada’ diye cevap veren, sonrasın şef Mehmet Yalçınkaya’nın ‘kaç derece diye sordum’ tepkisine de 60 derecede demişti. Bu diyalog yarışmanın en komik sahnelerinden biri olarak kayda geçerken, şef Mehmet Yalçınkaya, ‘kamera şakası mısın?’ diyerek tepki göstermişti.

Tunahan Ak, ilk turda tatlı patates yatağında bonfile yapmış ve Soner şef olumsuz yanıt vermişti. Diğer iki jüriden geçer not alan Masterchef Tunahan, Azadeh ve Mehmet ile düelloya girmiş ve ciğerli taze kabak çorbasını en iyi yapan isim olarak finale kalmaya hak kazanmıştı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın