Görüş Bildir
Haberler
Masterchef'te Yarışan Başarılı Şef Burcu Önal'a Şaşırtan İş Teklifi İddiası

Masterchef'te Yarışan Başarılı Şef Burcu Önal'a Şaşırtan İş Teklifi İddiası

Tv 8 ekranlarda yayınlanan, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Masterchef'te kazanan ismin belli olmasına çok az kaldı. Kanalın sevilen yapımlarından olan ve birbirinden yetenekli şeflerin hünerlerini sergilediği reality showun bu sezonunda yarışan isimlerden birine şaşırtıcı bir iş teklifi geldiği iddiaları ortaya atıldı. 2 Ocak'ta yapılan elemede, yarışmaya veda eden Burcu Önal'ın ünlü bir şeften iş teklifi aldığı iddiası ortaya atıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Masterchef'in bu sezon iddialı yarışmacılarından biri olan Burcu Önal, geçtiğimiz günlerde elenerek yarışmaya veda etmişti. Yetenekli aşçıya Şef Mehmet Yalçınkaya tarafından iş teklifi edildiği iddiaları ortaya atıldı.

Burcu Önal'a Şaşırtıcı İş Teklifi!

Burcu Önal'a Şaşırtıcı İş Teklifi!

Burcu Önal'a Mehmet Yalçınkaya tarafından iş teklifi yapıldığı öne sürülmüştü. Genç aşçının Mehmet Yalçınkaya'nın restoranında workshop verdiği görüntüler, bu iddiaların doğruluğunu güçlendirdi.  Mehmet Yalçınkaya'nın restoranında kursiyerlere eğitim veren Burcu Önal'ın, ilerleyen süreçte Şef Mehmet Yalçınkaya ile çalışacağı düşünülüyor.

Ünlü Şefin Oğlu Eğitimden Görüntüler Paylaştı!

Ünlü Şefin Oğlu Eğitimden Görüntüler Paylaştı!

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın oğlu Emre Yalçınkaya, sosyal medya hesabında babasının restoranından görüntüler paylaştı. Paylaşılan görüntülerde, Burcu Önal'ın kursiyerlere eğitim verdiği kareler de yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
patili lady

başarılı kadınlara, başarılı insanlara hak ettikleri değeri vermek gerekir. tebrikler.