MasterChef'te Sergen'in Sözleri, Tartışmalı Olduğu Cemre'nin "Hepsi Bana Benzeyecek" Lafını Gündeme Getirdi!
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

MasterChef'te reytingler giderek düşerken yarışmacılar arasındaki gerilim bir o kadar artıyor. Cemre'nin sözleriyle her daim gündem olması bir yana; Sergen'in 'Eren, Hasan ve Tahsini ölsem yazmam' diyerek 'yarışmacı kayıracağını' ilan etmesiyle olaylar iyice karıştı. İzleyici de Sergen'in Cemre'nin söylediklerinin aynısını yapmasına tepki gösterdi.
MasterChef'te Sergen ve Cemre arasındaki gerilim, Cemre'nin yarışmaya katıldığı andan beri sürüyor biliyorsunuz ki.
Sergen'in lafını kesmesi üzerine Cemre iyiden iyiye öfkelenmiş ve "Dışarıda çok pis canlarını sıkacağım. Bela olacağım." demişti.
O günden bu yana da bu gerilim hiç son bulmadı.
Bunların dışında Cemre'nin "Kendi adaletimi sağlamak için birilerini potaya atıyorum." sözlerine çok yüklenmişlerdi.
Hatta bu sözler üzerine eski yarışmacı Eda da Sergen'in Cemre'ye zorbalığı hakkında bir paylaşım yapmıştı.
Tüm bunlar izleyicinin gözünden kaçmadı elbette.
Cemre'nin sözüne geldiler diyebilir miyiz?
Tabii Cemre'nin haksız olduğunu düşünenler de vardı.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Çocukluğumda başlayan 'yazma' sevgim tüm eğitim hayatım boyunca sürdü. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Adalet bölümlerinden mezun olduktan sonra Kentleşme ve Çevre Sorunları'nda yüksek lisans yaptım ve tüm bu süreç boyunca çeşitli mecralarda yazarlık yaptım.
2012 yılında başladığım metin yazarlığı, editörlük, soru yazarlığı, hikaye yazarlığı üzerine çalıştıktan sonra 2024 yılı Mayıs ayından bu yana Onedio bünyesinde Magazin ve TV editörü olarak çalışıyorum.
Ekranlarda gördüğümüz tüm ilgi çekici olayları, reyting haberlerini, dizi ve filmlerdeki gelişmeleri, ünlülerin hayatlarına dair detayları ve magazinel olayları ve sosyal medyadaki etkilerini etik değerler içinde, kendime has tarzımla sizlerle buluşturmayı amaçlıyorum.
Tüm içerikleri






Yorum Yazın