Görüş Bildir
Haberler
MasterChef'te Kim Elendi? 5 Aralık MasterChef Eleme Adayları ve Yarışmaya Veda Eden İsim...

MasterChef'te Kim Elendi? 5 Aralık MasterChef Eleme Adayları ve Yarışmaya Veda Eden İsim...

Müge Kakşi
06.12.2021 - 01:10

Acun Medya'nın üstlendiği MasterChef yarışması bu akşam yine izleyiciyi ekranlara kilitledi. İngiltere'den uyarlanan aşçılık yarışması MasterChef'te bu akşam eleme adayları en iyi yemeği yaparak yarışmadan giden isim olmamak için çabaladı. 6 eleme adayının içerisinde başarılı olamayan 3 yarışmacı 2. oyunda kritik eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim olmamak için kıran kırana bir mücadele verdi. Peki MasterChef'te bu akşam kim elendi? İşte 28 Kasım MasterChef yarışmaya veda eden isim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu MasterChef Türkiye’nin son bölümünde elenen yarışmacı belli oldu. İşte 5 Aralık MasterChef 'te kim elendi sorusunun cevabı...

5 Aralık MasterChef Kim Elendi?

5 Aralık MasterChef Kim Elendi?

Kırmızı ve mavi takım, üç takım oyunu sonunda eleme adaylarını çıkardı. Eleme gecesinde avakado ile yaratıcı tabaklar çıkaran 6 yarışmacı kıran kırana rekabet etti.

Yarışmanın bu haftaki eleme adayları; Tahsin, Burcu, Araz, Hasan, Görkem ve Safanur oldu. Bu adaylar arasından bir isim yarışmaya veda etti.

İşte MasterChef'e Veda Eden İsim

İşte MasterChef'e Veda Eden İsim

Burcu, Hasan ve Araz potadan son anda kurtuldu. Son üçe kalan Tahsin, Safanur ve Görkem Somer Şef'in imza tabağını doğru ve başarılı şekilde yaparak elemeden kurtulmak için yarıştı. Tahsin son dakikalarda elemeden kurtulan isim oldu. Yarışmaya bu hafta veda eden isim olarak da Safanur'un ismi açıklandı.

Şeflerden Safanur'a Veda

Şeflerden Safanur'a Veda

Mehmet Şef yaptığı açıklamada, ''Bazen yukarıdaki arkadaşlarla konuştuğumuzda ürün birleştirmede seni bir numara gösteriyorlardı ki öyleydi. Hep böyle devam et, seni unutmayacağız' dedi.

Somer Şef, 'Kötü şakalar öksüz kaldı. Gülerek de naifliği bozmadan yemek pişirileceğini herkese gösterdin. MasterChef'ın 10. olarak bize veda ediyorsun' açıklamasında bulundu.

MasterChef Safanur Göz Yaşlarını Tutamadı

MasterChef Safanur Göz Yaşlarını Tutamadı

Gözyaşlarını tutamayan Safanur şu açıklamalarda bulundu: ''Sizin öğrenciniz olmak, gerçekten çok özeldi. Öğrettiğiniz her şey için çok teşekkür ederim. Buradaki mücadelem güzeldi. Hayatımın son döneminde yürüdüğüm en güzel yollardan biriydi. Benim için bir yarışmadan öte bir aile bir bağ. Çoğu şeyleri bir arada yaşatan bir olguydu. Buradan ayrılacak olmak gerçekten zor. Çok güzel insanlar tanıdım burada. Buraya geldiğim ilk günü hatırlıyorum. Burada gerçekten çok güzel arkadaşlıklar edindim.''

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın