Görüş Bildir
Haberler
MasterChef'te Bomba Aşk İddiası! Dilara Başaran ve Sergen Özen Aşk mı Yaşıyor?

MasterChef'te Bomba Aşk İddiası! Dilara Başaran ve Sergen Özen Aşk mı Yaşıyor?

Müge Kakşi
26.11.2021 - 21:29

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Birbirinden nefis yemeklerin yapıldığı programda yarışmacılar da izleyiciler tarafından sıkça takip ediliyor. MasterChef'in iki popüler yarışmacısı hakkında çıkan aşk iddiası ise ortalığı karıştırdı. İddiaya göre MasterChef yarışmacılarından Sergen ve Dilara gözlerden uzak bir şekilde birliktelik yaşıyor. İşte MasterChef yarışmacılarının aşk yaşadığı iddialarının ayrıntıları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

MasterChef'te Bomba Aşk İddiası!

MasterChef'te Bomba Aşk İddiası!

TV8'de ekranlara getirilen MasterChef 2021'in öne çıkan yarışmacılarından Dilara Başaran ve Sergen Özen arasında yarışma esnasında bir aşk doğduğu iddiası sosyal medyayı salladı. Elenen MasterChef 2021 yarışmacılarından Tunahan Ak'ın, sosyal medyada bir sayfada Sergen-Dilara arasında aşk yaşandığına ilişkin paylaşılan bir gönderiyi beğenmesi bu iddiaları ayyuka çıkardı.

Dilara Başaran ve Sergen Özen Aşk Mı Yaşıyor?

Dilara Başaran ve Sergen Özen Aşk Mı Yaşıyor?

MasterChef eski yarışmacısı Tunahan Ak'ın, aşk iddiasını ortaya atan Instagram gönderisini beğenmesi ve sonrasında beğeniyi geri alması dikkat çekti. 

İkilinin gözlerden uzak bir şekilde birliktelik yaşadığı öne sürüldü. Bu iddia sonrası gözler Dilara Başaran ve Sergen Özen'in yapacağı açıklamaya çevrildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın