Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Murat'tan Yeni Skandal: Kameralar Önünde Polislere Rüşvet Teklif Edip, Gözaltına Alındı

MasterChef Murat'tan Yeni Skandal: Kameralar Önünde Polislere Rüşvet Teklif Edip, Gözaltına Alındı

Ulaş
01.09.2021 - 17:51

Bolu'da sosyal medyadan yaptığı canlı yayında jandarmaya hakaret edip, aracını çekmek isteyen polislere rüşvet teklif eden Murat Özdemir hakkında 'rüşvet teklif etmek ve hakaret' suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir televizyon programından diskalifiye edilen, evinde beslediği papağanına eziyet ettiği görüntülerle gündeme gelen Murat Özdemir’in, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınında polis ve jandarmaya küfrettiğini iddia eden vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

Şikayet üzerine adrese giden polisler, Murat Özdemir’e ulaşamadı.

Serbest bırakıldı...

Serbest bırakıldı...

İfadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan Özdemir hakkında, jandarmaya küfrettiği iddiasıyla ‘hakaret’, aracını çekmek isteyen polislere para teklif ettiği için ‘tüşvet teklif etmek ve hakaret’ suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. Özdemir’e maske takmamaktan da idari işlem, ayrıca alkollü araç kullanmaktan ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan da adli işlem yapıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
37
22
8
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minister of Magic

Şov yapmış ama rüşvet değil bence adam veriyor cezanın parasını çekme arabayı diyor. Zaten sahibi yanına geldiğinde çekme gibi bir hakları da yok. Ama Murat ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

"al fazlasını al" ?

gizliyazarr

Karakter olarak tam bir sığır ve kesinlikle desteklemiyorum papağana yaptığını asla unutamayacağım bunlardan bağımsız yorum yapıyorum tek bir konuda haklı ar... Devamını Gör