Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Eleme Adayları Kimler? 24 Kasım MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef Eleme Adayları Kimler? 24 Kasım MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. İlk oyunda kaybeden kırmızı takım olmuştu. 24 Kasım günü, Öğretmenler Gününe özel dış oyun gerçekleşti ve Hababam Sınıfı Müzesinde öğretmenlere yemekler yapıldı. Peki, 24 Kasım MasterChef eleme adayları kim oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyunu büyük bir mücadeleye sahne oldu. Mavi takım ve Kırmızı takım arasında kıyasıya yarış vardı. Bugün Öğretmenler Günü'ne özel bir bölüm çekildi. Peki, 24 Kasım MasterChef eleme adayları kim oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef'te Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef'te Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Sevilen lezzet yarışması MasterChef'te ilk oyunu kaybeden kırmızı takım olmuştu. İkinci yarışmada takımlar öğretmenler gününe özel menü hazırladı. Menüdeki yemekler: Düğün çorbası, lahana sarma, makarna, kuzu fırın, hanım göbeği tatlısı, kayısı hoşafı. Oyunun kazananı kırmızı takım oldu. Kazanan takım aynı zamanda popüler özel bir restoranda yemek yiyecek. Mavi takım arasında bireysel dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Mavi takım yarışmacıları sadece fırında yapabilecekleri yaratıcı tabaklar çıkardı. Takımdan dokunulmaz olan ise Burcu olarak belirlendi.

24 Kasım MasterChef Eleme Adayları Kimler?

24 Kasım MasterChef  Eleme Adayları Kimler?

İlk eleme adayları Görkem ve Pelin olmuştu. Akşamın ilk adayı Safanur oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın