Görüş Bildir
Haberler
Masterchef Ekibi O Ses Türkiye’de Yarıştı: Masterchef O Ses Türkiye Birincisi Kim Oldu?

Masterchef Ekibi O Ses Türkiye’de Yarıştı: Masterchef O Ses Türkiye Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının iki sevilen yarışma programı Masterchef ve O Ses Türkiye, dün akşam güçlerini birleştirdi. Masterchef yarışmacıları, O Ses Türkiye’ye katıldı ve yemek yapmak yeteneklerinin yayında müzik yeteneklerini de konuşturdu. 26 Kasım’da ekranlara gelen Masterchef O Ses Türkiye yarışması sosyal medyada da ilgili ile takip edildi. Peki, Masterchef O Ses Türkiye birincisi kim oldu? İşte eğlenceli anların yaşandığı O Ses Türkiye Masterchef yarışmasından tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jüriliğini Ebru Gündeş, Murat Boz, Oğuzhan Koç ve Beyazıt Öztürk'ün yaptığı O Ses Türkiye’de dün akşam Masterchef yarışmacıları sahne aldı. 26 Kasım O Ses Türkiye yarışmasında yaşanan Masterchef sürprizi, büyük bir çekişmeye de sahne oldu. Masterchef yarışmacılarının katıldığı gecede kazananı da Acun Ilıcalı açıkladı.

Masterchef O Ses Türkiye Kazananı Kim Oldu?

Masterchef O Ses Türkiye Kazananı Kim Oldu?

O Ses Türkiye’de Masterchef yarışmacılarından Tahsin, Safanur, Pelin, Hasan, Eren, Burcu, Mert, Araz, Dilara, Sergen ve Görkem yarıştı. O Ses Türkiye yarışmasına katılan MasterChef yarışmacılar arasından Tahsin kazanan isim oldu. Kazanan isim 50 Bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın