Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Araz'ın Eşini Duyanlar Şaşkına Döndü! Galatasaray'ın Yıldız Voleybolcusu Çıktı...

MasterChef Araz'ın Eşini Duyanlar Şaşkına Döndü! Galatasaray'ın Yıldız Voleybolcusu Çıktı...

GNS
24.11.2021 - 20:51

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması MasterChef Türkiye yarışmacılarından Araz Aknam'ın eşinin kim olduğu ortaya çıktı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacı Araz'ın eşinin Galatasaray'ın yıldız voleybolcusu olduğu öğrenildi. 31 yaşındaki yarışmacının kendisinin de bir dönemler Türk Amerikan Futbol Takımı'nda yer aldığı görüldü. Peki MasterChef Araz Aknam'ın eşi kim? Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının popüler yarışması MasterChef'te sevilen yarışmacılardan Araz Aknam'ın özel hayatına dair bilgiler öğrenildi. Yarışmacının eşinin Galatasaray'lı voleybolcu olduğu ortaya çıktı. Kendisi de eski sporcu olan Araz Aknam herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Araz Aknam'ın Eşi Kim?

Araz Aknam'ın Eşi Kim?

Araz Aknam'ın, voleybolcu Ecem Alıcı ile evli olduğu öğrenildi. Profesyonel olarak voleybol oynayan Ecem Alıcı, bir dönem Galatasaray Voleybol Takımı forması da giymiş. Ecem Alıcı şimdilerde ise Sarıyer Belediyespor takımında oynuyor.

Çift, haziran ayında evlendi.

Araz Aknam Kimdir?

Araz Aknam Kimdir?

Araz Aghnami Aknam, MasterChef Türkiye'nin yedeklerden gelen 4. yarışmacısı olma başarısı gösterek ana kadroda yer alma hakkı kazanmıştır. MasterChef Türkiye'nin yeni yarışmacısı Araz Aknam, İran'ın Başkenti Tahran'da 26 Temmuz 1990 günü dünyaya gelmiştir. Babası İran Azerisi olan Araz'ın annesi Türktür. Tam adı, Araz Aghnami Aknam'dır.

Türk Milli Amerikan Futbol Takımı'nda 90 numaralı formayı terletmiştir.

İran'da dünyaya gelen Araz, 6 yaşına kadar burada yaşayıp eğitim için İstanbul'a gelmiştir. Üniversiteden mezun olduktan sonra 2012 yılında Amerika'ya taşınmıştır. Araz, iyi derece İngilizce, Türkçe, Farsça ve Azerice bilmektedir.

Araz, az da olsa Almanca ve İspanyolca da bilmektedir. Araz Aknam boyu 1.99, kilosu ise 128'dir. MasterChef 2021 kadrosuna yedeklerden giren Araz, voleybolcu Ece Alıcı ile evlidir.

İşte Araz Aknam ve Eşi

İşte Araz Aknam ve Eşi
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın