Görüş Bildir
Haberler
Masterchef 2021 Jürisi Somer Sivrioğlu Kimdir? Masterchef Jürisi Somer Sivrioğlu Kaç Yaşında, Nereli?

Masterchef 2021 Jürisi Somer Sivrioğlu Kimdir? Masterchef Jürisi Somer Sivrioğlu Kaç Yaşında, Nereli?

Masterchef Türkiye 2021 başlıyor. Tv8 ekranlarında yayınlanacak yarışmanın jüri koltuklarından birinde bu sene de Şef Somer Sivrioğlu oturuyor. İzleyiciler Şef Somer Sivrioğlu'nun hayatı ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Şef Somer Sivrioğlu kimdir? Masterchef jürisi  Somer Sivrioğlu kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masterchef 2021 Jürisi Somer Sivrioğlu Kimdir?

Masterchef 2021 Jürisi Somer Sivrioğlu Kimdir?

1971’de doğan Somer Sivrioğlu, 25 yaşındayken 1995’te Yüksek Lisans yapmak adına Avustralya’ya gitti. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olan Somer Sivrioğlu, ardından master da yaptı. 

Aslı Sencer Sivrioğlu ile evlenen Somer Sivrioğlu’nun bu evliliğinden Deniz ve Derin isminde bir kızı ve bir oğlu vardır. İşlerini eşiyle beraber yöneten Somer Sivrioğlu’nun eşi de işyerinin finansman kısmıyla ilgileniyor.

İkizler burcu olan Somer Sivrioğlu, sıkı bir Fenerbahçe taraftarıdır. Bir zaman Lezzet Yolculuğu adındaki bir radyo programını sunan Somer Sivrioğlu, bunların dışında köşe yazarlığı da yaptı. Geçmişten günümüze, en iyi et ve en iyi lezzet ödülü, en iyi restaurant gibi birçok alanda ödül sahibi olan Somer Sivrioğlu, Efendy adındaki restaurantı Sydney’de en iyi restaurantlar arasına girdi.

Yıllar evvel de dedesinin zamanında, dedesinin Eskişehir’de yer alan hamam ve otelin satarak, İstanbul’dan günümüzde sahip oldukları apartmanı aldığı yazmaktadır. Bu bilgiye dayanarak Somer Sivrioğlu’nun aslen Eskişehir’li olduğu söyleniyor.

Az malzemeyle en iyi yemeği yapmayı, çalışma ahlakını babasından, ürüne ve toprağa saygıyı anneannesinden, restaurant işletmeciliğini ve insan ilişkilerini annesinden, Anadolu mutfağı kültürünü ve araştırmanın önemini de Musa Dağdeviren’den öğrendiğini paylaşmıştır.

Somer Sivrioğlu’nun ‘Anatolia: Adventures in Turkish Cooking' adında bir kitabı vardır.

22 yıl boyunca Avustralya'da yaşamını sürdüren ve birçok başarıya ulaşan Somer Sivrioğlu, MasterChef'te jüri üyesi olmadan evvel MasterChef Avustralya programına da konuk jüri üyesi olarak katıldı.

Aldatma İddialarının Ardından Eşiyle Ayrıldı

Aldatma İddialarının Ardından Eşiyle Ayrıldı

İnstagram’da 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Somer şef, bir dönem eşini aldattığı yönündeki iddiaların ardından eşiyle ayrılmıştı.

Bir televizyon programında konuşan Somer Sivrioğlu’nun eşi Aslı Sivrioğlu, yaşadığı üzüntünün tarifi olmadığını vurgulayarak, duygusal bir zaman geçirdiğini söylemişti. 2 evladı ve ailesinin bu süreci atlatmaya çalıştığını kaydeden Aslı, bir an önce boşanmak istediğini anlatmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın