Görüş Bildir
Haberler
Maske Uyarısı Yapan Kadına Gülerek Poz Vermişlerdi: Twitter'da İhbar Edilen Turist Çifte Polisten Ceza

Maske Uyarısı Yapan Kadına Gülerek Poz Vermişlerdi: Twitter'da İhbar Edilen Turist Çifte Polisten Ceza

Beşiktaş’ta bir çiğ köftecide maskesiz alışveriş yapan turist çift, kendisini uyaran bir kadına aldırış etmeyerek poz verdi. Çiftin fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaşan kadının Emniyet Genel Müdürlüğünün hesabını etiketlemesi üzerine harekete geçen Beşiktaş polisi, yerlerini tespit ettikleri turist çifte kaldıkları otelde idari para cezası uyguladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, önceki gün saat 22.00 sıralarında Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi üzerinde meydana geldi. 

Akşam saatlerinde turist bir çift kaldıkları otelden çıkarak cadde üzerindeki çiğ köfteciye geldi. Burada  çiğköfte satın almak isteyen çiftin maske takmadığını gören Güliz Gündüz isimli bir vatandaş, önce maske takmaları için kendilerini uyardı.

Fotoğraf çekilirken poz vermeyi ihmal etmediler 👇

Fotoğraf çekilirken poz vermeyi ihmal etmediler 👇

Çiftin uyarılara aldırış etmemesi üzerine Güliz Gündüz bu kez de çifte fotoğraflarını çekerek sosyal medyada ifşalayacağını söyledi. 

Cep telefonunu çıkartan kadın, kendisine poz veren turist çifti görüntüledikten sonra sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. 

Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi hesabını da etiketleyen kadın, denetleme yapılmadığını iddia ederek çifti ihbar etti.

Gündüz'ün paylaşımı üzerine harekete geçen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kadının paylaştığı fotoğraftan yola çıkarak turist çiftin kimliğini tespit etti.

Polis kaldıkları otele giderek para cezası uyguladı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
8
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sensizsinema

900₺ ? Şimdi bu çiftin para birimi dolar veya euro olan bir ülkeden geldiğini düşünün. Neden böyle rahat olduklarını anlamak kolaylaşıyor.