Görüş Bildir
Haberler
Maske Kimsin Sen "Unicorn" Burcu Esmersoy mu? Maske Kimsin Sen Unicorn Kim?

Maske Kimsin Sen "Unicorn" Burcu Esmersoy mu? Maske Kimsin Sen Unicorn Kim?

Müge Kakşi
08.01.2022 - 21:13

1 Ocak'ta FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Maske Kimsin Sen programı tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda oturduğu yarışmada birbirinden ünlü isimler maskelerin ardında performanslarını sergiliyor. Tansel Öngel'in sunumu üstlendiği programda 2 haftadır performansını sergileyen Unicorn merak konusu oldu. İzleyiciler ip uçlarından yola çıkarak Unicorn Burcu Esmersoy mu? diye sorgulamaya başladı. Peki Maske Kimsin Sen Unicorn Burcu Esmersoy mu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX'ta yayımlanmaya başlayan Maske Kimsin Sen? adlı yarışma programında Unicorn maskesinin altına saklanan ünlü isim merak ediliyor. Peki Maske Kimsin Sen unicorn kimdir? Unicorn maskesinin altındaki ünlü kim? Detaylar haberimizde...

Maske Kimsin Sen Unicorn Kimdir?

Maske Kimsin Sen Unicorn Kimdir?

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Maske Kimsin Sen? yarışma programının sunuculuğunu Tansel Öngel'in yaparken, jüride ise Tansel Öngel, Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol yer alıyor.

Merak edilen unicorn maskeli ünlü ismin Burcu Esmersoy olabileceği tahmin ediliyor ancak herhangi bir kesinlik söz konusu değil.

Maske Kimsin Sen Unıcorn Burcu Esmersoy mu?

Maske Kimsin Sen Unıcorn Burcu Esmersoy mu?

Maske Kimsin Sen yarışmasında Unicorn'un ipucu paketinde parfüme olan düşkünlüğünden bahsetmesi akıllara Burcu Esmersoy'u getirdi. Burcu Esmersoy daha önceden parfüme olan düşkünlüğünden bahsederken aylık parfüm harcamasının 10 bin TL olduğunu söylemişti. Bu detaylardan dolay izleyiciler Unıcorn'un Burcu Esmersoy olduğunu tahmin ederken jüriler ise farklı tahminler de bulundu. Maske dedektifleri maskenin altındaki ismin Wilma Elles olabileceği konusunda fikir yürütüyorlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın