Görüş Bildir
Haberler
Mars Retrosu, Boğa Tutulması, Kasım Aşkları ve Kapanış: Kasım Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Mars Retrosu, Boğa Tutulması, Kasım Aşkları ve Kapanış: Kasım Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
02.11.2022 - 14:56

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Bu ayın iki büyük gündemi var, biri 31 Ekim’de başlayan ve Kasım’ı aldığı gibi yılı da kapatan, 13 Ocak 2023’e kadar hayatımızda kalacak olan İkizler Burcunda Mars Retrosu. Mars 20 Ağustos’tan bu yana zaten İkizler burcundaydı, iletişimi hızlandırdı, dilleri sivrileştirdi, akılları darmaduman etti, yetti mi? Yetmedi, şimdi bir de Retro yapıyor. Artık iletişim kurmak iyice zorlaşıyor bizim için, verdiğimiz kararlar “acaba” bulutlarında kayboluyor, duyduklarımız normalde değmezken şimdi sinirlendireceği tutuyor. Savaşımız aklımızla, dilimizle, e bir de Retro girince devreye “ne oldu şimdi” diyebileceğimiz ateşli tartışmalara gebe açıkçası yıl sonuna kadar hayatımız. Ama olsun, neleri atlatmadık ki? Bu da geçer…

İkinci büyük gündemimiz ise 8 Kasım’da bu yılın kapanış tutulması olacak olan Boğa Burcunda Ay Tutulması. Aynı zamanda bu tutulma bir de Uranüs tesirli, yani sürprizi epey bol. Ay tutulmaları dolunay enerjisindedir, bir şeyleri kapatır, bitirir, netleştirir, kabak gibi gösterir neyin ne olduğunu. Ancak bu kez işin içinde Uranüs de olunca işler biraz karışıyor çünkü sonuçlanan şeyler bizim için şaşırtıcı, sürpriz, ani gelişmelere de gebe. Biz de birden kararlar alıp bir şeyleri sonlandırabiliriz, hayatımızda bir şeyler aniden değişebilir, ancak Uranüs bunları eğlencesine yapmaz tabii, bir şeyler bitiyorsa veya aniden gündeme geliyorsa o zaten olması gerektiği içindir.

Bu ayın Yeni Ay’ı ise Yay burcunda 24 Kasım’da gerçekleşecek, tutulmanın ardından nispeten rahatlatıcı enerjileri yok değil ancak yeni ay anında Mars biraz yaramazlık yapıyor, zaten Retro diye huysuz, gerilimlere ve çok ani kararlara dikkat, gerisi bizde 😉

Devamı için de artık yorumlara geçelim! Kasım ayında burcunu neler bekliyor anlatalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Maddi konularda sürpriz gelişmelere hazır ol Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Kasım ayının ilk büyük gündemi senin yönetici gezegeninden geliyor sevgili Koç ve Yükselen Koç, zira Mars 31 Ekim itibarıyla İkizler burcunda Retro hareketine başladı, üstelik bu seyahat epey de uzun sürecek, yıl bitecek, yeni yıl başlayacak :) 13 Ocak 2023’te Mars düz harekete dönecek. Peki bu döneme kadar seni nerede etkileyecek, 3. Evin olan “düşünceler, zihin, kararlar, iletişim” evinde. Aynı zamanda yükselen yöneticin olduğu için de direkt olarak senin alacağın kararları, iletişimini, fikrini, zihnini biraz bulandıracak bu Mars Retrosu sevgili Koç ve Yükselen Koç. Seni kararsızlıklara itebilir, bugün farklı diğer gün bambaşka uyandırabilir :) Aynı zamanda doğru anlaşılmadığını düşündürüp seni biraz gerebilir de. O nedenle yıl sonuna kadar olabildiğince sakin kalman, hızlı kararlar almaman, çabuk sinirlenmemen, bir şeyleri belki bir kez değil iki hatta üç kez düşünmen lehine. 

Gelelim bu ayın ikinci büyük gündemine, 8 Kasım’da Boğa burcunda bu yılın son tutulmasını Ay Tutulması olarak yaşayacağız, senin 2. Evin olan para, maddi kaynaklar, sahip olduklarını temsil eden evi bir “tamamlanma” sürecine itiyor bu tutulma, zira ay tutulmaları şiddetli dolunaylar olarak çalışır. 2021’in Kasım ayından bu yana zaten para konularıyla ilgili önemli dönüşümler, gelişmeler, belki kapanışlar ve yeni sayfalar yaşamış, bu seneyi de bu gündemlerle epey hareketli geçirmiş olabilirsin, ancak bu kez senin için de bazı kapanışlara gebe bu tutulma. Bu yepyeni bir işe başlama, var olan maddi kaynağının değişmesi, tamamlanması, sürüncemede kalan bir gelir kapısının artık netleşmesi olarak dönebilir sana. Bir de bu tutulmanın başrolünde Uranüs var, yani ani, sürpriz, beklenmedik her şeyi bekleyebilirsin :) Belki hiç aklında olmayan bir maddi kaynak bulabilirsin, belki kariyerini tümüyle değiştirebilirsin, Uranüs bu, sağı solu belli olmaz :)

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da da Merkür Yay burcuna geçiyor, odağını bu tarihlere kadar hala para, özellikle de dışarıdan elde ettiğin gelirler, belki bazı sürpriz maddi gelişmelerle geçirirken, bu tarihlerden itibaren kendini yurt dışı, uluslar arası konularla, belki yabancı temalı kaynaklarla, uzun seyahatlerle ilgilenirken bulabilirsin. Zira Yay senin 9. Evin, buraya geçen bir Merkür eğitimlerle de ilgilidir, belki ufkunu genişletecek bir eğitime başlayabilirsin, bu akademik bir kariyere de dönüşebilir. Venüs’ün de burada geçişi uzaklardan bir tatlı flört, belki yabancı, senden farklı kültürden birini getirebilir, belki uzak mesafeli bir ilişkiyi de başlatabilir, olmaz değil :) Aynı zamanda şayet yayıncılık planın varsa, bir şeyler karalıyorsan yayınlamak için çok da güzel bir dönem.

22 Kasım’da Güneş’in de buraya geçişiyle Yay dönemi tam anlamıyla başlıyor aslında senin için, ciddi ciddi akademik konulara, eğitime, yabancı kültürlere, uzak seyahatlere, belki dışarı bağlantılı yatırımlara gündemini 1 ay boyunca taşıyacak. Bununla da kalmıyor aslında, zira 24 Kasım’da burada bir de pırıl pırıl bir Yay Yeni Ayı yaşayacağız, yepyeni bir başlangıç demek bu, yeni ayın yöneticisi Jüpiter’den de çok güzel bir destek var, şayet bu temalar aklını son zamanlarda kurcalamaya başladıysa tam zamanı, hiç düşünmeden değerlendirebilirsin. 

Evet Sevgili Koç ve Yükselen Koç, gündemi az görünse de aslında yoğun bu Kasım ayının, hem Mars retrosu hem tutulma derken kafalar biraz bulanık açıkçası. Bir şeylerin dönüşmesi, beklenmedik biçimde gelişmesi de mümkün. Bakalım sana hangi sürprizleri getirecek?

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Seni komple değiştirecek bir Kasım geliyor Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Bu ayın ilk önemli gündemi Mars retrosu sevgili Boğa ve yükselen Boğa, zira 31 Ekim’de başladı, yılı da kapatıyor Retro hareketiyle :) O nedenle yıl sonuna kadar en çok dikkat etmen gereken konular, maddi konular. Hızlı ve ani para gündemleri olabilir, belki beklenmedik ödemeler, bazı harcamalarda minik pürüzler çıkabilir. Atmak istediğin bazı para veya kariyer adımlarında gecikmeler hissedebilirsin. Mars senin 12. Evinin de yöneticisi, yani bilinçaltının, bu da zihinsel olarak da çok huzurlu olamadığın, karar vermekte zorlandığın bir süreç de yaşayabileceğine dair bir uyarı. Ancak bir yandan da Mars’ın İkizler burcunda hızının yavaşlamasını avantaja çevirmen mümkün, belki geçmişten kalan bazı maddi pürüzleri de çözebilirsin bu süreçte, belki para biriktirme konusunda da avantaj sağlayabilir sana. Zaten dediğim gibi harcama konusunda hızlı kararlar çok doğru değil bu sıralar.

Gelelim ayın ikinci çok büyük gündemine :) Bu gündem bizzat seni ilgilendiriyor sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, zira yılın son ay tutulması senin burcunda, 8 Kasım’da gerçekleşiyor. Bu Boğa burcundaki Ay Tutulması, şiddetli bir dolunay enerjisinde ve ayrıca Uranüsyen yani ani, beklenmedik, sürpriz her türlü gelişmeyi getirebilir sana. Kendinle ilgili ani bir karar alıp hayatındaki bir sıkıntıyı birden paketleyebilirsin örneğin :) Bu ilişkiler konusunda da tetikleyici, belki çoktan bitmesi gereken bir ilişkini sona erdirebilirsin veya tam tersi hiç beklenmedik bir biçimde bekarlığa veda edebilirsin :) Bu nereden çıktı diyebileceğin bir ilişki gündemi kapının tam ucunda bu tutulmayla. Özellikle de 11 – 21 derece arasında Boğa veya Akrep burcunda bir gezegenin varsa etkiyi çok net biçimde görebilirsin. Her türlü senin için bir netleşme ve sürpriz bir yenilenme süreci.

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da da Merkür Yay burcuna geçiyor. Yaklaşık bir aydır gündemin ağırlıklı ilişkiler olabilir, zaten bir de ilişkiler evinde tutulma yaşadın, çarşı pazar biraz karışmış olabilir bu süreçte :) Ancak şimdi, 16 Kasım’dan itibaren gündemin artık para olmaya başlıyor. Buraya hem Merkür hem de Venüs gelince tatlı sürprizler, küçük ama güzel gelişmeler, bazı anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Burası direkt olarak kazandığın paradan ziyade, kredi, miras veya ortaklı bir işteysen, ailenin gelirini de değerlendiriyorsan biraz daha o tarz maddi konuları temsil eder. Burada bazı konuşmalar, görüşmeler yapman mümkün. Bir de buradan geçen Venüs’ün libido arttırıcı özelliği de yok değil :) Belki tutkulu, yoğun ilişki gündemlerin de olabilir bu sıralarda.

22 Kasım’da Güneş Yay burcuna giriş yapıyor ve aslında Yay sezonunu ciddi ciddi açıyor, önümüzdeki bir ay boyunca maddi konular çok fazla gündeminde olacak. Özellikle sürüncemede kalmış beklenen gelirler yavaş yavaş cüzdanına girebilir, miras konuları gündeme gelebilir. Evli bir Yükselen Boğa isen eşinin maddi kaynakları, belki işi ile ilgili de bazı yenilikler, gelişmeler olabilir. Zira hemen ardından 24 Kasım’da burada bir de Yay Yeni Ayı yaşayacağız. Yeni bir gelir kapısı, yeni bir maddi kaynak, belki yeni bir iş gündemini doldurabilir. İşin içinde Yay olduğu için bu belki yurt dışı bağlantılı veya uzaklarla ilgili bir konu da olabilir, sana uzak yerlerden bir haber de gelebilir bu yeni ayla.

Evet Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, gündemi az gibi görünse de fazlasıyla yoğun aslında Kasım ayının. Biraz kafaları karıştırıyor ancak aynı oranda da netleştiriyor, her şeyden öte seni ciddi ciddi değiştiriyor, bakalım karşımıza bu ay sonunda nasıl çıkacak, bize hangi haberleri vereceksin 😉

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kasım’da aşk senin gerçekten başka İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu ayın en önemli gündemlerinden biri, Ağustos’tan beri burcunda ağırladığın Mars’ın bir de senin burcunda retroya başlayacak olması :) Hem de önümüzdeki yıla kadar sürecek bu Retro, en çok seni yoracak haliyle. Zaten kafa karışıklıkları, hızlı kararlar, aşırı hızlı gündemler, belki sebepsiz geçirdiğin öfke nöbetleri bir yana bir de şimdi retroya girince işler senin için biraz daha kızışıyor. Öncelikle ilk dikkat etmen gereken içe dönen öfke sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, zira Mars İkizler’de Retro yaparken zihni biraz fazla hareketlendirir ama düşüncelerle eylemler birbiriyle örtüşmeyebilir, öfken çok içe dönebilir veya karşıya çok yanlış geçebilir. O nedenle yılın bu dönemlerini mümkün olduğunca kendi zihnini sakinleştirecek eylemlerle geçirmeni öneririm. Burada özellikle 1. Evinde gerçekleşen bu Mars Retrosu, ilişkilerine de yansıyabilir, pire için yorgan yakmamaya, iletişim konusunda çok sert bir dil kullanmamaya özen gösterebilirsin. Ayın ikinci yarısında ilişkilerden yana zaten epey şanslısın, bunu sivri dille heba etme derim :)

Yılın ikinci büyük gündemi de 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, bu senin bilinçaltını, geride kalan, görmek istemediğin alanları yani 12. Evini aydınlatıyor. Burada aslında bir şeyi sonlandırıyor bu Boğa tutulması, çünkü bu güçlü bir dolunay aynı zamanda. Kafanı çok uzun zamandır meşgul eden konular, belki kaçtığın, belki kendinden bile sakladığın duygular artık çözmen için ortaya çıkıyor ve çözülüyor da aslında. Uranüsyen bir etkisi olduğu için, senin adına kontrol dışı gerçekleşecek bazı güçlü ve sürpriz gündemlere de gebe. Belki senden gizlenen bir konuyu çok sürpriz biçimde öğrenebilirsin mesela ve bu bilgi hiç ummadığın bir konuyu çözebilir. Aynı zamanda şayet Akrep burcunun 11 – 21 dereceleri arasında bir gezegenin veya kişisel noktan var ise bu tutulma senin iş, meslek hayatını da çok sürpriz biçimde değiştirebilir zira 6. Evini tetiklemiş olacak.

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da da Merkür Yay burcuna giriyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, yani tam karşıt evin olan ilişkiler evine. Bu da ne demek, ilişki hanesi inanılmaz hareketleniyor demek. Aynı tarihlerde kavuşum da yaptıkları için bir anda tanışacağın biriyle aniden çok ciddi bir ilişkiye başlayabilirsin, hayatında zaten biri varsa tüm sorunları tatlı dille çözebilir ve ilişkiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için oturup konuşabilirsin, Mars Retrosu’nun sert dilini biraz yumuşatırsan bu geçiş sana çok iyi gelecek. Üstelik bu kadarla da kalmıyor, 22 Kasım’da Güneş de bu alana geliyor ve odağını 1 ay boyunca fazlasıyla ilişkilere taşıyor. Son bir güzel haber daha vereyim, tam burada 24 Kasım’da bir de Yay Yeni Ayı var, daha ne olsun? :) Yeni ay demek, yeni başlangıç demek, yeni ilişki demek, ilişkinin bir sonraki evresi demek, üstelik Jüpiter’den de destekli bir yeni ay bu, çok şanslı ve güzel açıkçası. Kasım'ın özellikle ikinci haftasından itibaren senin için Kasım’da aşk başkadır dönemi 😉 

Evet Sevgili İkizler ve yükselen İkizler, az ama öz gündemiyle yine dolu dolu bir Kasım bekliyor bizi. Biraz sinirlerine hakim olur, biraz da sakin kalabilirsen şahane geçecek. Umarım müthiş haberler getirirsin bize! 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Gelecek planların, işin, kariyerin çok ciddi bir dönüşüme giriyor Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Kasım ayının ilk gündemi, Mars’ın İkizler burcunda başlayan ve bitmeyi pek beceremeyecek olan retrosu sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç :) 2023 Ocak’ına kadar bu Retro devam edecek, o nedenle hayatımızda yıl sonuna kadar varlığını unutmayalım :) Bu Retro senin 12. Evinde sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, öncelikle bu alan bizim sırtımızı döndüğümüz yer, görmek istemediğimiz ve hatta bunları özellikle de sakladığımız yer. Buradaki bir Mars Retrosu, buraya haliyle en çok öfke ve tepkileri saklar, bu da neye yol açar, kendi kendimizi yiyip bitirmeye. Buna çok dikkat etmen gereken bir süreçtesin sevgili Yengeç ve özellikle Yükselen Yengeç, çünkü buradaki bir Mars’ı kontrol etmek de çok zor. Tepkileri saklamak, ertelemek mental sağlığa da çok iyi gelmeyebilir, o nedenle ne çok öfkelenerek ne de tamamen içeride tutarak çözmeye çalışmayalım sorunları, konuşalım, anlatalım ama bunu yaparken zihnin sert oyunlarına da dikkat edelim. Tatlı dilli, yumuşak konuşmayı en iyi bilenlerdensin, kendini de çevreni de zorlamadan bu geçişi atlatabileceğine eminim.

Gelelim bu ayın ikinci önemli gündemine, 8 Kasım’da Boğa Burcunda bu yılın son tutulması bir Ay Tutulması olarak gerçekleşiyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, senin 11. Evini yani hem sosyal çevreni hem de gelecek planlarını, projelerini, hayallerini, seni daha geniş kitlelere ulaştıracak her türlü girişimi temsil eden evi aydınlatıyor. Bu tutulma Uranüs etkili, yani gelecekle ilgili planlarını ciddi anlamda değiştirecek ani, beklenmedik, sıra dışı gelişmelere çok hazırlıklı ol, hatta belki de rotan komple değişebilir bu tutulma sürecinde. Uranüs bu sürprizi bol, beklenmedik yerden gelecek bir gelişme ile kendini bambaşka bir projenin içinde bulabilirsin, aynı zamanda belki de var olan bir girişimini sürpriz bir kararla değiştirebilirsin. Bu kariyerini de etkileyebilir aynı zamanda, var olan işini sonlandırıp yepyeni bir kariyere yelken de açabilirsin.

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da da Merkür Yay burcuna giriş yapıyor ve Yay sezonunu aslında biraz açıyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, bu da senin iş, meslek, çalışma ortamı temalarınla ilgili çok güzel haberlere, gelişmelere, görüşmelere kapı açıyor. İş arayışında isen yapacağın görüşmeler sana çok olumlu dönebilir zira Merkür ve Venüs kavuşum aksında ilerliyor bu alanda. Tam içinden geçtiği gibi severek yapabileceğin bir iş karşına çıkabilir veya var olan işinde seni çok mutlu edecek gelişmeler gelebilir. Bu kadarla da kalmıyor, 22 Kasım’da Güneş bu alana giriş yapıyor ve gündemini 1 ay boyunca zaten iş, meslek konularına taşıyor. Üstelik 24 Kasım’da burada bir de pırıl pırıl bir Yay Yeni Ayı var, yeni ay demek yeni başlangıç demek, buradaki bu Yay stelyumu, üstüne bir de Yeni Ay eklenince sana çok güzel yeni bir fırsat, bir başlangıç, bir iş kapısı açabilir, var olan işinde de belki terfi ya da pozisyon değişimi gibi bir fırsat getirebilir. Şayet çalışmayan bir Yükselen Yengeç isen bu senin günlük rutinlerine ekleyeceğin yepyeni bir gelişme getirebilir, belki spora ya da bir eğitime başlayabilirsin. 

Evet Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, Mars Retrosu biraz zorlayacak olsa da ayın diğer gündemleri senin için çok güzel, biraz zihnini sakinleştirmeyi başarabilirsen sürpriz ve tatlı gelişmeler seni epey rahatlatıyor.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Sürpriz bir kariyer yoluna hazır ol Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Kasım ayına Mars’ın İkizler burcundaki Retro hareketiyle giriş yapıyoruz, bu Retro da 13 Ocak’a kadar sürecek, yılı böyle kapatacağız şimdiden hazır olalım :) Bu senin haritanda 11. Evinde yani gelecek projeleri, planlar, sosyal hayatın, sosyal çevren gibi temaları temsil eden evde gerçekleşecek. Peki neler olabilir, örneğin arkadaşlıklar, sosyal çevrendeki kalabalıklarla iletişim biraz gerilebilir, yanlış anlaşılmalara da gebe zira İkizler’de, yani bir iletişim burcunda, belki bazı ipleri koparabilir bu geçiş. Ancak biraz sinirlere hakim olmak lehimize, yani fevri davranmak yerine anlamaya çalışmak, belki biraz kendimizi tutmak iyi gelebilir. Aynı zamanda gelecek planlarına, özellikle yeni başladığımız projelere minik gerilimler katabilir yine. Sanki bir şeyler yavaş ilerliyormuş gibi hissettirebilir, bunlar normal. Aslında Mars retrosunun olumlu kullanımı biraz da yavaşlamaktan geçiyor, ani, fevri, düşündüğümüz gibi harekete geçilen durumlar aksaklıkları da beraberinde getirebilir, bu nedenle hızlı karar vermeden, ne istediğimizden tam emin olmadan adım atmamakta fayda var, özellikle bu uzun vadeli bir gelecek planı ise.

Şimdi gelelim bu ayın ikinci büyük gündemi olan 8 Kasım Boğa Burcunda Ay Tutulması konusuna. Senin kariyer evinde, toplumsal görünüm evinde, yani haritanın tam tepe noktasında gerçekleşiyor bu tutulma sevgili Aslan ve özellikle Yükselen Aslan. Zaten 2021 Kasım’ından bu yana kariyerinle ilgili bazı dönüşümlere doğru seni iten gelişmeler yaşamış / yaşıyor olabilirsin, zira tam bu aksta tutulmalarla cebelleşiyorsun 1 senedir, bu 8 Kasım’daki tutulma tam anlamıyla da bir “tamamlanma, nihayete erme, sonuçlanma” tutulması, ancak fazlasıyla ani bir şekilde. Zira tutulmanın başrolünde Uranüs var bu kez, ani, sürpriz, beklenmedik bir şekilde kariyerine yepyeni bir yön verebilirsin, aniden yol değiştirebilirsin, kendini hiç beklenmedik bir kariyer çizgisinde bulabilirsin, var olan iş hayatında hiç beklemediğin finaller çıkabilir karşına ancak bu zaten seni değişmesi gereken yeni bir yola taşıyacak günün sonunda. Özellikle Boğa burcunun 11 – 21 dereceleri arasında bir gezegenin varsa çok daha net anlayacaksın bu dönüşümü. Bir de şayet Akrep burcunda aynı derecelerde bir gezegenin varsa bu tutulma sana aniden ev de değiştirtebilir, ailenle ilgili çok sürpriz bir gelişme de getirebilir, bu da mümkün.

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da da Merkür Yay burcuna giriş yaparak bu senenin Yay sezonunu açıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, senin çok da seveceğin bir eve giriş yapıyor bu ikili kavuşum halinde, 5. Evine :) Bu ne demek, aşk demek, flört demek, yepyeni tanışmalar demek, bir anda hareketlenen aşk konuları demek, epey canlı buralar :) Aynı zamanda burası hobilerini, yaratıcı yeteneklerini de temsil ediyor, kendini parlatmak, öne çıkarmak, yeteneklerini herkese duyurmak için harika bir dönem başlıyor. Özellikle buradan Merkür de geçtiği için bir hobinin eğitimini almaya başlamak için de mükemmel. Burada da kalmıyor aslında, Güneş de 22 Kasım’da bu alana giriş yapıyor, aşk, flörtler, hobiler, yetenekler, yaratıcılık konularında seni 1 ay boyunca destekliyor. En güzel haberi de sona sakladım sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, zira burada 24 Kasım’da bir de Yay Yeni Ayı var. Yeni Ay demek yeni başlangıçlar demek, yeni adımlar demek, 5. Evde bir Yeni Ay sana yepyeni bir aşk da getirebilir, var olan flörtünü daha ileri bir seviyeye de taşıyabilir, aynı zamanda sana kendini parlatacağın yepyeni bir hobi de sunabilir. Bir Yükselen Aslan olarak yönetici gezegeninin 5. Ev seyahati ve buradaki bir yeni ayın sana çok iyi geleceği aşikar!

Evet Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, gerek kariyerin gerekse aşk hayatın bu ay epey gündemini dolduracak gibi görünmekte. Az ama öz hareketleriyle Kasım sana müthiş fırsatlar getirecek, bakalım bize hangi haberleri vereceksin?

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Ev ve aile içinde seni bekleyen sürprizler var Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Kasım ayının ilk önemli gündemi, 31 Ekim’de başlayıp 13 Ocak’a kadar sürecek ve bizi biraz terletecek olan Mars Retrosu. İkizler burcunda yaşanacak bu Retro hareket senin 10. Evin olan kariyer evini biraz karıştırıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak. Zaten Ağustos ayından bu yana Mars buralarda gezmekte, belki hayatına kariyerinle ilgili hızlı gündemler girmiş olabilir, rekabet artmış olabilir, yeni girişimlerde bulunmuş olabilirsin. Ancak artık yeni adımlar ve başlangıçlardan ziyade, var olan kariyer yolculuğunda biraz adımlarını sakinleştirme zamanı. Zira Retro bir Mars, özellikle de kariyer evi olan 10. Evde seyahatteyken kafaları çok karıştırabilir. Ani karar değişikliklerine, hatta biraz da kafa karışıklıklarına yol açabilir. Bununla birlikte bu süreç boyunca iş ortamın biraz fazla gerginleşebilir. Mars senin 8. Evin olan para, maddi kaynaklar evini de yönettiği için, her iki konuda da daha sabırlı, daha sakin, ani kararlardan epey uzak bir süreç geçirmende fayda var. Bu süreci daha çok, problemlerin çözümleri için analitik düşünerek geçirmen daha faydalı olabilir ki bu konuda kimse senin eline zaten su dökemez.

Gelelim ayın ikinci önemli gündemine, 8 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız, bu şiddetli bir dolunay enerjisi içermekte, üstelik de Uranüs etkili olduğu için çok ani, sürpriz, sıra dışı gelişmeler getirebilir. 9. Evin içerisinde gerçekleşiyor bu tutulma, özellikle de Boğa burcunda veya Akrep burcunda 11 – 21 dereceler arasında bir gezegenin var ise bu tutulmadan daha da belirgin tesir alabilirsin. Özellikle yurt dışı, uluslararası konular, yabancı kaynaklı işler gibi temalarda belki de 1 seneye yakın bir süredir bazı gelişmeler bekliyor olabilirsin, işte bu tutulma bunları ani ve sürpriz bir şekilde nihayete erdirecek. Belki yapacağın sürpriz bir uzak seyahat kariyerini değiştirebilir, hayatına aniden giren bir eğitim gündemi, hayatından başka bir şeyi çıkarmanı, sonuçlandırmanı sağlayabilir. Zira bu bir dolunay enerjisi olduğu için bitiş, finaller, sonuçlanma, netlik enerjisi çok yoğun. Aynı zamanda akademik bir konuda veya bir eğitimin sonuçlanmasıyla ilgili bir beklentin var ise bu tutulma civarında net sonucu görmen de mümkün.

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da da yöneticin Merkür Yay burcuna giriş yaparak bu seneni Yay sezonunu yavaştan açıyorlar sevgili Başak ve Yükselen Başak, bu da senin 4. Evin olan ev, yuva, yaşam alanı, aile, ebeveynler ile ilgili temaları yöneten evini hareketlendirmeye başlıyor. Bir taşınma gündemin varsa görüşmeler yapabilirsin, aile içerisinde tüm haneyi ilgilendiren çok güzel haberler duyabilirsin veya sen bu güzel haberlerin sahibi olabilirsin. Aile içerisinde çözüm bekleyen konular tatlı biçimde yoluna girebilir zira Venüs Merkür kol kola iletişimi çok yumuşatır, haberleri ve iletişimi güzelleştirir. Öte yandan 22 Kasım’da Güneş de buraya giriş yapıyor ve odağını 1 ay boyunca ev, yuva hanene taşıyor zaten. Ebeveynlerinle belki biraz daha ilgilenmen gerekebilir ancak zaten bu alanlarda alacağın bir yeni haber, yenilik, hayatınıza girecek bir gündem de bu ilgiyi ister istemez yuvana, evine çekecek. Zira 24 Kasım’da burada bir de Yay Yeni Ayı var. Yeni ay demek yeni başlangıç demek, yeni kararlar demek, yeni adımlar demek, içinde gerçekleştiği ev teması ile sana yeni ve çok güzel bir başlangıç işareti de vermekte zaten. Üstelik yöneticisi Jüpiter’den de destekli bir yeni ay bu, aileyi mutlu edecek gelişmelere gebe.

Evet Sevgili Başak ve Yükselen Başak, önemli gündemleri içinde barındıran oldukça hareketli bir Kasım ayına giriş yapıyoruz. Özellikle kararların, zihnin ve yapacaklarınla ilgili ciddi bir netlik ve sonuçlanma bekliyor seni. Umarım çok şahane haberler verirsin bize!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay yepyeni kararlar alıyorsun Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Kasım ayının ilk önemli gündemi 31 Ekim’de başlayıp 13 Ocak’a kadar sürecek ve haliyle yılı kapatacak olan Mars Retrosu sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. İkizler burcunda gerçekleşecek olan bu Retro hareket senin 9. Evin içerisinde yani uzaklar, yabancılar, yurtdışı konuları, uzak seyahatler, akademik eğitimler gibi temaları içeren evi biraz karıştırıyor. Varsa uzaklara bir seyahat fikrin, belki işler bir miktar zorlu geçebilir. Öte yandan bir eğitim planın, özellikle de kariyere dönüştürmek istediğin bir ciddi eğitim sürecin varsa yine biraz gerilimlere, belki zaman aksamalarına veya kafa karışıklıklarına sebep olacak pürüzlere yol açabilir. Bu temalarla ilgili atacağın her adımı birkaç kez düşünmeni öneririm, zira Mars zaten İkizler burcundayken kararsızlığı artırır, bir de Retro olunca bu kararsızlık hayatını zorlaştırabilir. Başladığın bir eğitimden pek memnun kalmayabilirsin örneğin, o nedenle iyi düşünmek, iyi tartmak mühim bu süreçte. Mars retrodayken gerilimi, öfkeyi biraz içeri çeker, 3 – 9 aksı da iletişim, kararlar ve görüşmeleri tetiklediği için de kendini ifade ederken zorlanmana sebep olabilir. Biraz daha kendini dinlemeyi tercih edebileceğin bir süreç bu, acele kararlar pek tatlı değil.

Gelelim ayın ikinci önemli gündemine. 8 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız, bu da senin para, maddi kaynaklar, özellikle de dışarıdan elde ettiğin gelirler, evli isen eşinin maddi durumu veya kariyeri, ortaklı bir iş yapıyorsan ortak kaynaklarınız, aileden gelen miras veya alınan krediler gibi temaları içeren evi aydınlatacak bir tutulma. Dolunay enerjisinde olduğu için burada uzun zamandır sürüncemede olan konuların netliğe aniden kavuştuğuna şahit olabilirsin. Zira bu tutulmada Uranüs başrolde. Uranüs, ani, sürpriz, beklenmedik, hesapta olmayan konuları karşımıza çıkarır. 8. Ev de biraz kontrol dışı ve kadersel de bir evdir, buradaki Uranüsyen bir tutulma hayatına maddi konularla ilgili beklenmedik bir gündem, bir sonuçlanma getirebilir. Örneğin kariyerini aniden değiştirebilirsin veya evli isen eşin aniden karar alıp işini değiştirebilir. Beklenmedik bir miras meselesi aniden sonuçlanabilir. Sürprizlere gebe bir tutulma bu :)

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da da Merkür Yay burcuna giriş yapıyor ve bu senenin Yay sezonunu ufaktan açıyor sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Senin için bu geçiş düşünceler, kararlar, zihin, fikirler, iletişim temalarını içeren 3. Ev içerisinde gerçekleşiyor. Buraya gelen Venüs ve Merkür senin zihnini çok hareketlendirdiği gibi, kavuşumla seyirlerine devam ettikleri için çok güzel haberler de getirebilir. Yakın çevrenle iletişimin çok güzelleşebilir, mesela kardeşlerle olan sorunlar çözülebilir, senden de yakın çevrene çok güzel haberler gidebilir :) Zihnin aktif ama huzursuz da sayılmaz, zira işin içinde Venüs de var yani yönetici gezegenin var. Üstelik 22 Kasım’da Güneş de bu alana giriş yaparak önümüzdeki 1 ay boyunca zihnini, kararlarını, iletişimini fazlasıyla gündeme getiriyor. Aklın aktifleşiyor, hatta yeni bir karara da seni götürüyor. Zira 24 Kasım’da yine burada bir de Yay Yeni Ayı yaşayacağız. Yeni ay demek yenilik demek, e burası senin zihnin, kararların, fikirlerin, bu da demek oluyor ki yepyeni bir karar alıyorsun hayatına dair, geleceğine dair. Senden alacağımız çok güzel haberler var bu ayın sonunda. Tam karşısında gerçekleşen Mars Retrosu’nun sert enerjisini yumuşatacak çok güzel bir dönem bu. Zihnini sakinleştirmek için de harika.

Evet Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, aklını fazlasıyla hareketlendiren, seni yepyeni kararlara iten bir Kasım var önümüzde. Bakalım bize hangi güzel haberleri vereceksin?

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Maddi konularla ilgili yepyeni bir gündemin var Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Kasım ayının en önemli gündemlerinden biri, klasik yöneticin Mars’ın İkizler burcunda 31 Ekim’de başlayan Retro hareketi sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, üstelik epey de uzun, yılı kapatıyor, 13 Ocak’a kadar sürüyor, alışırız herhalde :) İkizler senin haritanda 8. Evin, yani para, maddi kaynaklar, özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, krediler, evli isen eşinin iş, para konuları, ortaklı çalışıyorsan ortak kaynaklarınız gibi temaları içeren evin. Buradaki bir Mars retrosu tam da bu konulara biraz gerilim verebilir, işler sanki yavaşlamış ya da bazı engellere takılmış gibi hissettirebilir. Sıfırdan yeni bir maddi girişim yapmak çok verimli olmayabilir örneğin, çünkü tatmin etmez. Üstelik bu maddi konular seni biraz sinirlendirebilir de. Ancak bunu aynı zamanda planlı düşünüp analiz etmek için de kullanabilirsin, zira Retro dönemleri biraz da içe dönüp eksiği gediği fark ettirmesi konusunda çok desteklidir. Yeni girişimlerden ziyade var olan sistemi düzenlemek için daha avantajlı. Aynı zamanda 8. Ev ameliyatlarla da ilgilidir, burada Mars’ın Retro hareket yapması belki çok zorunlu olmadıkça bir operasyonu tercih etmemen için bir sebep, sağlık için değil de keyfi, ertelenebilecek bir operasyon fikrin varsa belki Ocak’ı beklemen daha iyi olabilir.

Yine bu ayın ikinci ve senin için epey önemli olan gündemi ise Boğa burcunda 8 Kasım’da gerçekleşecek olan Ay Tutulması. Tam karşıt evin, yani ilişkiler, evlilik evin, aynı zamanda bir dolunay bu ve Uranüs etkili, yani bir nevi türlü yemeği gibi :) Şimdi, aslında zaten son 1 senedir ilişkilerle ilgili gelgitler, geçtiğimiz Kasım, Nisan ve Mayıs aylarında yüreğini hop ettiren bazı ilişki konuları vardı, belki yeni bir ilişki başladı, belki de var olan ilişkin bazı karanlık taraflarını gösterdi. İşte bu geçtiğimiz 1 seneyi, özellikle de 2022’nin Nisan ayını şöyle bir gözden geçirirsen, bu ay yaşanacak tutulmayla her şeyin fazlasıyla net bir şekilde sonuçlandığını görebilirsin. İşin içinde Uranüs de olduğu için bu sonuç sana “sürpriz” de olabilir. İlişkin hiç beklemezken aniden ciddiye binebilir örneğin veya hasır altı ettiğin birçok sorun o hasırın altından toz bulutu gibi çıkıp bütün ipleri koparabilir de. Gündeminde net bir şekilde ilişkilerle ilgili ani, sürpriz, beklenmedik olaylar var bu tutulma ekseninde. Özellikle de Boğa veya Akrep burcunda 11 – 21 derece aralığında bir gezegenin varsa bu temalarda tesir alma ihtimalin daha da yüksek.

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da da Merkür Yay burcuna giriş yapıyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Bu da senin 2. Evin olan para, maddi kaynaklar, sahip olduklarını temsil eden evi hareketlendiriyor. Buraya giriş yapan bir Venüs her şeyden önce zaten baya iyidir, küçük ama gedik kapatan gelirler, sürpriz gelişmeler, Merkür de işin içinde olduğu için belki kariyerini şekillendirecek görüşmeler, var olan işinde belki zam, prim, terfi gibi maddi konuları konuşma durumların olabilir. Zaten 22 Kasım’da Güneş de bu alana giriş yapacağı için maddi konular iyice gündemine giriyor, burayı fazlasıyla hareketlendiriyor. Bu kadar da değil, 24 Kasım’da bu alanda bir de Yay Yeni Ayı var, işte yeni ayla birlikte yepyeni bir kariyer, iş, yeni bir maddi kaynak, yeni bir adım söz konusu olabilir. Üstelik burada Merkür, Venüs, Güneş bir arada 1 aya yakın bir süre boyunca, bu da sana epey güzel haberler ve maddi temelli başlangıçlar getirir.

Evet Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, odağı hem ilişkiler hem de para olan, Kasım’da aşk başka mı değil mi iyice anlayacağın özel bir ay senin için. Bakalım bize hangi haberleri vereceksin?

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Biz seni hiç tutmayalım Yay, uçuyorsun bu ay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Kasım ayının ilk önemli gündemi, 31 Ekim’de başlayıp 13 Ocak’a kadar sürecek ve bizi biraz terletecek olan İkizler Burcunda Mars Retrosu sevgili Yay ve Yükselen Yay. Şimdi bu Mars’ın Retro yaptığı alan senin karşıt evin olan ilişkiler evin, yani orada biraz çarşıyı pazarı karıştırıyor. Özellikle üstü kapanmış mevzuları tekrar açabilir buradaki Mars retrosu, şayet bir ilişkin varsa iki tarafta da gereksiz bir kavga arayışı söz konusu olabilir, yanlış anlaşılmalar, kafa karışıklıkları, çabuk sinirlenme, kestirip atmaya yönelme durumları da tehlike çanları barındırmakta. O nedenle bu aydan başlayıp yıl sonuna kadar mümkün olduğunca öfkene, diline, sert cümlelere dikkat sevgili Yay ve Yükselen Yay. Mars özellikle İkizler’de Retro yaparken öfkeyi, tepkileri kendi zihnine daha çok yönlendirir, adeta aklın içi saatli bombaya dönebilir, bunlar gölgeleri, bunları istemiyoruz. Bizim buradan sağlam çıkmamızın yolu, “düzgün iletişim” kurmak, içeride tutmamak ama bunu da yangın cümleleriyle yapmamak. Zira aynı Retro, aslında sorunları çözmek için daha analitik bakmaya, başka yerden bazı şeyleri görmeye de fayda sağlıyor. Ayrıca senin için bu ayın kıyağı zaten kendi burcunda ağırlayacağın Venüs, Merkür ve Güneş, oraya geleceğiz 😉

Bu ayın ikinci önemli gündemi ise 8 Kasım’da Boğa burcunda yaşayacağımız bu yılın son tutulması olan Ay tutulması. Senin 6. Evinde gerçekleşiyor bu tutulma, yani iş, meslek, çalışma ortamın, ofisin gibi temaları içeren, günlük tüm rutinlerini kapsayan evde gerçekleşiyor. Bu bir dolunay aynı zamanda ve de Uranüs etkili, yani ani, sürpriz, beklenmedik gelişmeleri pat diye karşına çıkarabilir. Zaten son 1 senedir, özellikle geçtiğimiz 2021 Kasım ve 2022 Nisan tutulmaları ile birlikte iş, ofis, günlük rutinler alanında bazı dönüşümler, yenilikler veya sonlanmalar yaşamaya başlamış olabilirsin. İşte bu tutulma aslında bu geçtiğimiz sürecin bir “sonucu” ama sürpriz bir sonuç bu :) Hiç beklemediğin sürpriz bir haberle işini değiştirebilirsin örneğin, kariyerinde tahmin edemeyeceğin bir yöne kayabilirsin, hayatına yeni bir ustalık, bir altın bilezik girebilir ve bu var olan işini belki de bitirmeni sağlayabilir. Aynı zamanda burası sağlık evi, bu nedenle var olan bir sağlık sorunun sürpriz biçimde hayatından çıkabilir. Öte yandan Uranüs olunca yine de sağlığa dikkat etmek gerek, kontroller için bu ayı değerlendirebilirsin.

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da Merkür Yay burcuna giriş yaparak senin sezonunu açıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay, her iki gezegen de kişisel gezegenler, seni çok sosyal yapıyor bunlar, fikirlerin, düşüncelerin, iletişimin, seni anlatan “her şey” fazlasıyla göz önünde bu önümüzdeki 1 ay boyunca. Seni dinliyoruz, seni beğeniyoruz :) seni konuşuyoruz. Bu haliyle ilişkiler konusunda da seni fazlasıyla hareketlendiriyor zira ilişkiler evin İkizler, onun yöneticisi Merkür, Venüs’le kavuşarak giriyor birinci evine, karşısında her ne kadar Mars retrosu olsa da bu Merkür Venüs ikilisinin tatlı dili biraz diplomasi tarafını artırıp sorunları çözmene de yardımcı olacak. Bu kadarla da kalmıyor, 22 Kasım’da Güneş de senin burcuna giriş yapıyor. Şayet bir Güneş Yay olarak okuyorsan sana şimdiden mutlu seneler dilerim, yeni yaşın güzellikler getirsin! Yükselen Yay olarak buradaysan da yine senin dönemin başladı, parladığın, sahneye çıktığın dönem 22 Kasım’dan itibaren başlıyor. Son güzel haber de 24 Kasım’da burada gerçekleşecek Yay Yeni Ayı, yani senin yeni başlangıçların, yeni “sen”, yeni “hayatın”, ilk haftaları biraz sıkıştırsa da sen güzel final yapanlardansın bu ay.

Evet Sevgili Yay ve Yükselen Yay, görüyoruz ki çok hareketlisin bu ay, bol konuştuğun bol bol da sosyalleştiğin, ilişkiler hattını biraz alevlendirdiğin canlı bir Kasım geliyor sana. Umarım şahane haberler verirsin bize! Ayrıca tekrar, mutlu seneler 🎉

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Sürpriz aşklara hazır ol Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu ayın ilk önemli gündemi senin de yücelim yöneticin olan Mars’ın İkizler burcunda gerçekleştirdiği Retro, 31 Ekim’de başladı, 13 Ocak 2023’e kadar da sürecek yani kendine epey alıştıracak :) Bu Retro süreci senin iş, ofis, meslek, çalışma ortamını temsil eden 6. Evinde gerçekleşiyor. Evet biraz ofis ortamında sinirler gergin olabilir, işler sanki bir engelle karşılaşıyormuş gibi yavaşlayabilir, iş arkadaşları ile gerilimler yaşanabilir, evet tatsız farkındayım. Ancak Retro süreçleri genel olarak planlama yapmak açısından avantajlıdır, yeni bir şeylere girişmek, ani ve hızlı kararlar vermek, düşünmeden hareket etmek pek uygun olmayan süreçler bu dönemde. Daha çok krizleri fark edip onları çözmek avantajımıza. Aynı zamanda burası sağlık evi, belki bir kronik rahatsızlık baş gösterebilir, yılı kapatana kadar sağlık kontrollerini aksatmamanı öneririm sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Mars senin 4. Evini yani ev, yuva, aile, yaşam alanı temalarını içeren evi de yönettiği için, aynı uyarılar evin, ailen için de geçerli, aile bireyleri arasında da gerilimlere dikkat.

Gelelim bu ayın ikinci önemli gündemine, 8 Kasım’da Boğa burcunda bu yılın son tutulmasını Ay tutulması olarak yaşayacağız. Bu aynı zamanda bir dolunay, yani sonuçlandırıcı, netleştirici, nihayete erdirici bir enerjisi var, ancak sürpriz bir biçimde :) Zira bu kez tutulmada Uranüs başrolde, Uranüs de sürprizleri çok sever, senin için de bu sürprizlerin geliş noktası aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık alanında gelişiyor :) Var olan bir flörtün aniden kopma noktasına gelebilir, çünkü zaten devam etmemelidir, Uranüs gelir yakar geçer. Tam tersi hayatında kimse yoksa aniden seni bir aşka da düşürebilir bu tutulma :) Yepyeni bir yeteneğini hobi olarak değerlendirmeye başlayabilirsin bu tutulmayla yine, sürpriz biçimde birçok insan tarafından fark edilebilirsin. Bir de bu alanda Uranüsyen bir Ay Tutulması ani, sürpriz bir bebek haberi de getirebilir hanene :) Şayet Boğa burcunda 11 – 21 dereceler arasında bir gezegenin de var ise bu tutulmadan net bir şekilde tesir alırsın sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak.

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da da Merkür Yay burcuna giriş yapıyor ve bu yılın Yay sezonunu ufaktan açıyor. Senin 12. Evin olan bilinçaltı, kontrol dışı haneni biraz hareketlendiriyor bu geçiş. Zihnin, bilinçaltın bir anda çok hareketlenebilir, ancak beraberinde Venüs de olduğu için kendini içe dönsen de huzurlu hissedebilirsin, sanki bazı karmaşaların çözüldüğünü fark edebilirsin, seni geren bazı konuları kabullenip sıkıntısından kurtulabilirsin. Aynı zamanda senden gizlenen bazı şeyleri öğrenmen de mümkün. Venüs buradan geçerken yalnız, gizli, platonik, arka planda dönen aşk kapılarını da biraz aralar haberin olsun :) 22 Kasım’da Güneş de bu alana giriş yaparak bilinçaltını iyice aydınlatıyor. Belki çok dışa dönük hissedemeyebilirsin bu önümüzdeki 1 ay, bu daha çok kendi haline kalınca huzurlu olabileceğin, biraz inziva dönemi, enerjin daha çok içeride, kendinde. Yine bu alanda 24 Kasım’da bir de yeni ay var, hazır içe de dönmüşken kendini yenilemen, önce ruhundan, bilinçaltından başlayarak bir dönüşüme girmen, hatta kendinle ilgili bir farkındalığa ulaşman da bu yeni ay civarında çok mümkün, adeta “evreka” enerjisi. 

Evet Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, sürpriz aşkların veya aşk hayatında beklenmedik gündemlerin bu ay seni hareketlendireceği bir süreç başlıyor. İş hayatındaki karmaşayı biraz göz ardı edersek sana huzur verecek bir ay bekliyor seni.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Seni heyecanlandıracak gelişmeler var Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Bu ayın ilk önemli gündemi, 31 Ekim’de başlayıp 13 Ocak’a kadar sürecek olan İkizler burcunda Mars Retrosu sevgili Kova ve Yükselen Kova, yılı da kapattığı için bu aydan itibaren sana öncelikle biraz sükûnet öneriyorum :) Bu Retro senin 5. Evin olan aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık evinde gerçekleşiyor, yani çarşıyı pazarı önce burada karıştıracak :) Eski, bitmiş ancak öfkesi hala dinmemiş aşklara durduk yere köpürmen, keşke şöyle deseydim, keşke şöyle yapsaydım diye kendini yemen mümkün. Bununla beraber var olan flörtlerinde de anlamsız bir gerilim, birbirini anlamayan cümlelerin çarpışması da epey olası. Çünkü hem İkizler hem Mars hem de Retro, ortaya karışık :) En çok iletişim kazalarına açık olunacak döneme girdik, söylemek isteyip de söyleyemediklerimizle öfkeyi içeriye döndürme dönemi de açılıyor, o nedenle lütfen öncelikle kendimizi yemeyelim sevgili Kova ve Yükselen Kova. Bu süreci daha çok aslında bizi öfkelendiren şeylerin kaynağını bulmak için kullanmak daha avantajlı, kılıçları çekmenin günün sonunda tatmin edici hiçbir tarafı olmaz çünkü. Öte yandan burası yaratıcılıkla ilgili de bir ev, buradaki bir Mars Retrosu aslında içimizdeki yaratıcı gücü belki henüz keşfetmediysek onu da fark ettirebilecek bir güzelliğe sahip. Odağımız bir süre kendimiz olalım, diller biraz keskin zira.

Gelelim ayın ikinci önemli gündemine. 8 Kasım’da Boğa Burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor, bu tutulma bir dolunay enerjisine sahip ve bir de Uranüsyen, yani ani, beklenmedik, sürpriz gelişmelere de gebe. Senin 4. Evin olan ev, yuva, aile, yaşam alanı, ebeveynlerini temsil eden alanda çok net bir tamamlanma, nihayete erme, sonuçlanma getirebilir, ancak bunu sürpriz biçimde getirir. Yaklaşık 1 senedir, özelikle de geçtiğimiz Kasım ve Nisan aylarında gündemini meşgul eden temalar, artık bu tutulmayla hayatından çıkmak üzere hizalanıyor. Çünkü bu tutulma Uranüs’ün de etkisiyle “bitir artık” diyen bir tutulma. Evinden taşınmayı düşünüyorsan ani bir gelişmeyle kendini yeni bir evde bulabilirsin veya haneyi, aileyi direkt ilgilendiren ama bir süredir sürünen bir konu pat diye sonuçlanıp hayatınızdan çıkabilir de. 4. Ev aynı zamanda kendi içimizdeki korkuları da anlatır, belki de bir kaygın, derine attığın bir konu da hayatından çıkmak için hazırda bekliyor olabilir.

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da da Merkür Yay burcuna giriş yapıyor sevgili Kova ve Yükselen Kova, senin gelecek planların, projelerin, hayallerini temsil eden haneye giriyor el ele bu iki kişisel gezegen. Bu alana gelen Merkür ve Venüs oldukça iyi çünkü sosyal çevreni çok genişletebilir, bu vesileyle de tanışacağın kişiler senin gelecekle ilgili hayata geçmesini istediğin plan ve projelerine çok destek olacak kişiler olabilir. Epey sosyal bir evreye giriyorsun, yeni insanlar tanıyorsun, belki de seni heyecanlandıracak bir projenin adımını da bu ay atabilirsin. Zira 22 Kasım’da Güneş de bu alana giriyor ve senin 11. Evinde bir stelyum oluşturuyor, hareketli, sosyal, parlak ve çok canlı bir süreç başlıyor senin için. Üstelik yine burada 24 Kasım’da bir de Yay Yeni Ayı var, yepyeni bir başlangıç, gelecek planların için atacağın bir adım, seni keyiflendirecek bir projenin imzası yine bu evrede hayatına girebilir. Belki buralardaki bu tatlı aksiyonlar, Mars Retrosunun vereceği öfkeyi biraz da hafifletecek, çünkü odağını zaten kendinle ilgili konulara çevirecek.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, aşk ortamında biraz gerilimler olsa da sosyal çevrende seni bekleyen tatlı sürprizler var bu ay. Umarım bize şahane haberler verirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay sürpriz kararlarla hepimizi şaşırtacaksın Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Bu ayın ilk önemli gündemi 31 Ekim’de başlayıp 13 Ocak’a kadar sürecek olan İkizler burcunda Mars Retrosu sevgili Balık ve Yükselen Balık, yani yılı kapatıyor, o nedenle de yıl sonuna kadar öncelikle sinirlere biraz hakim olmayı öğrenmek durumundayız :) Bu Retro senin 4. Evin olan ev, yuva, aile, yaşam alanı, ebeveynler temalarını anlatan 4. Evinde gerçekleşiyor. Bu da demek oluyor ki bu alanlarda minik gerilimler, aile içi tartışmalar, belki yanlış anlaşılmalar veya ev içerisinde beklenmedik can sıkan bazı tadilat durumları, haneyi ilgilendiren birtakım problemler gündemine gelebilir. Bunların bazıları aslında var olan ama belki görmezden gelinen konular da olabilir ki dönemi gelmiştir, çözelim ister. İkizler içerisinde gerçekleştiği için haliyle iletişimi biraz zorluyor, herkesin birbirini yanlış anladığı veya kafaların karışık olduğu bir süreç bu, bu nedenle tüm aileyi ya da kendi özel yaşamını ilgilendiren konularda çok ani kararlar almamanı öneririm, beklediğin gibi ilerlemeyebilir zira. Öte yandan Mars senin 2. Evin olan para evinin de yöneticisi, yani aynı uyarılar hem kendi maddi kaynakların hem de ailenin ortak gelirleri konusunda da geçerli, hızlı kararlar için tatlı bir dönem değil. 

Gelelim bu ayın ikinci önemli gündemine, 8 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor, bu bir dolunay aynı zamanda ve Uranüs tesirli yani sürprizi de bol :) Senin 3. Evin olan kararlar, fikirler, zihin, düşünceler, iletişim evini tetikliyor bu tutulma, belki de uzun zamandır almayı beklediğin bir kararı sürpriz biçimde almana sebep olacak olaylar gelişebilir. Veya var olan bir konuyu pat diye hayatından çıkarmaya karar verebilirsin, bu bir iş sözleşmesi de olabilir, bir eğitim konusu da olabilir, zira dolunay bir şeyleri sonlandırır, netleştirir, nihayete erdirir. Aniden vereceğin bir kararla bir başlangıç veya bir son gelebilir gündemine. Burası kardeşlerimizi de temsil eder, belki de onların hayatında bir sonlanma, bir nihayete erme gündemi de olabilir ve kendini bunun içinde bulabilirsin. Uranüs 3. Ev içerisinde bir şeyleri tetiklediğinde zihni çok aktif yapar, o yüzden bu tutulma ekseninde aklın çok dolu, gergin hissedebilirsin, geçici, çünkü sana aslında bir karar verdirmeye çalışıyor Uranüs. Aynı zamanda burası aldığımız haberleri de kapsar, Uranüsyen yani ani, sürpriz bir haber de senin gündemini aniden değiştirebilir. 

16 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da da Merkür Yay burcuna yani senin 10. Evin olan kariyer, toplumsal görünüm hanene giriş yapıyor sevgili Balık ve Yükselen Balık, zaten bu geçişle yavaş yavaş Yay sezonu da açılıyor diyebiliriz, senin için de gündem yavaş yavaş kariyere dönüyor aslında. Belki hayatını şekillendirecek bir iş görüşmesi, belki bir tanışma veya Venüs de söz konusu olduğu için para, maddi konular gibi bir temanın hayatına girmesi mümkün. Aynı zamanda burası toplumsal görünüm evi olduğu için medeni durumumuz da tetiklenir buradaki geçişlerde, e Venüs ve Merkür buraya geldiğinde belki de senden bir nişan, nikah, evlilik haberi de alabiliriz :) Bu alanın hareketi bu kadarla da kalmıyor, 22 Kasım’da Güneş bu alana giriş yaparak zaten önümüzdeki 1 ay boyunca odağını tümüyle bu kariyer ve görünüm temalarına taşıyor. Seni daha görünür yapıyor, unvanını değiştiriyor, öne çıkarıyor. Üstüne üstlük 24 Kasım’da burada bir de Yay Yeni Ayı var, yeni ay demek yeni başlangıç demek, yeni bir sayfa demek, belki de unvanını değiştirecek, kariyerine şekil verecek yepyeni bir işe de başlayabilirsin. Şayet iş arayışındaysan ayın sonlarına doğru bu alanlar epey netleşiyor sevgili Balık ve yükselen Balık.

Evet Sevgili Balık ve Yükselen Balık, zihnini ve kararlarını ani biçimde değiştirecek, belki de senden gelecek haberlerle bizi de şaşırtacak hareketli bir ay var önümüzde. Umarım şahane kararlarla gelirsin bize!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
66
22
15
14
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sürpriz aşklara hazır ol Oğlak!

Hermione Granger

yay buruyum. mars retrosu için benim 7. evimde olduğunu yazmışsınız ama 5.evimde oluyor. ay tutulması içinde 6. evde yazmışsınız ama 3.evde olucak şu an beni... Devamını Gör

zeynepanlatsin

Merhabalar. Muhtemelen Güneş burcunuza göre baktığınız için yanlış evlerde görüyorsunuz, Mars retrosu 5. evinize denk geliyorsa yükseleniniz Kova'dır, Ay tut... Devamını Gör

Hüseyin Kapılı

꒰⁠⑅⁠ᵕ⁠༚⁠ᵕ⁠꒱⁠˖⁠♡