Görüş Bildir
Haberler
Marmara Üniversitesi 47 Sözleşmeli Personel Alacak! Nasıl Başvuru Yapılır?

Marmara Üniversitesi 47 Sözleşmeli Personel Alacak! Nasıl Başvuru Yapılır?

Marmara Üniversitesi 47 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 24 Kasım-8 Aralık tarihleri arasında alınacak. Peki nasıl başvuru yapılır? Şartlar nelerdir? İşte detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başvuru Detayları

Başvuru Detayları

Marmara Üniversitesi sözleşmeli memur alımı 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. Maddesinin B Fıkrasına göre yapılacak. İlana ilgili bölümlerden mezun kişiler başvurabilecek. Lisans ve ön lisans mezunlarına farklı kadrolar açılacak. Kadrolar ise şu şekilde olacak:

  • Lisans Mezunu: 1 mühendis, 11 büro personeli

  • Ön Lisans Mezunu: 9 büro personeli, 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 6 tekniker 

Alımlarda 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınacak. Ön Lisans mezunlarının P93 puan türünden, lisans mezunlarının ise P3 puan türünden en az 50 puan almış olması gerekiyor. 

Başvuru detaylarına https://pdb.marmara.edu.tr/notice/sozlesmeli-personel-ilani adresinden doğrudan ulaşabilirsiniz.

Nereden Başvuru Yapılır?

Nereden Başvuru Yapılır?

Başvurular sadece elektronik ortamdan yapılıyor. Başvurmak isteyen adaylar 8 Aralık tarihine kadar başvuru yapabilirler. 

https://persis.marmara.edu.tr adresinden iş ilanına başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak için sisteme üye girişi yapmak gerekiyor. Eğer üyeliğiniz yoksa 'üye değil misiniz?' butonuna tıklayarak üyelik oluşturabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra gerekli adımları takip ederek iş ilanına başvuru yapabilirsiniz.

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın