Görüş Bildir
Haberler
Marketlerden İndirim Haberleri Gelmeye Devam Ediyor! Hangi Marketler İndirim Yaptı? Güncel Fiyatlar...

Marketlerden İndirim Haberleri Gelmeye Devam Ediyor! Hangi Marketler İndirim Yaptı? Güncel Fiyatlar...

GNS
28.12.2021 - 21:22

Döviz kurundaki dalgalanma sebebiyle yükselen market ürünleri fiyatları vatandaşları isyan ettirmişti. Kurun sabitlenmesi ve doların düşmesi ile tüketicilerin marketlerden indirim beklentisi de sosyal medyaya yansıdı. Vatandaşların çağrılarına kayıtsız kalmayan marketlerden sırayla indirim haberleri gelmeye başladı. Öncelikli olarak Tarım Kooperatif Marketleri'nde başlayan indirimler sonrası Migros ile devam etmişti. Bugün diğer marketlerden de açıklama geldi. Hangi marketler indirim yaptı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dövizde yaşanan düşüş marketlerde zamların geri çekilmesi beklentisini oluşturdu. Vatandaşlar marketlerdeki ürünlerin pahalılığından şikayet ederken düşen dolar ile birlikte indirim beklentilerini dile getirdi. Bunun sonucunda marketlerden birer birer indirim haberleri gelmeye başladı. İşte güncel market fiyatları...

BİM'den İndirim Açıklaması

BİM'den İndirim Açıklaması

Birleşik Mağazalar AŞ (BİM) kendi sitesi üzerinden yaptığı duyuruda 24 Aralık 2021 ve sonrasında 40'tan fazla üründe yüzde 8 ila yüzde 40 arasında değişen oranlarda indirim uygulandığı belirtti. 

Şirket önümüzdeki dönemde fiyat ve maliyet ortamının oluşması sonrası diğer ürünlerde de indirimlerin yapılacağını ifade etti.

ŞOK Market'ten İndirim Haberi

ŞOK Market'ten İndirim Haberi

ŞOK Marketler'in yaptığı açıklamada, 'Her zaman yapılan fiyat indirim kampanyalarına ek olarak, döviz kurunun düşmesi kaynaklı, temel tüketim ürünlerinde fiyat indirimi yapıldı. Bununla birlikte sürekli uyguladığımız fiyat indirim kampanyaları ve her gün düşük fiyatları müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz' ifadelerine yer verildi. 

ŞOK Marketler'de 5 litrelik ayçiçek yağının satış fiyatı 119 liradan 109 liraya, 1 kilogram çay 37,5 liradan 33,5 liraya, 1 litre süt 7,90 liradan 6,90 liraya, 30'lu yumurtanın fiyatı 38,90 liradan 35,70 liraya indirildi.

CarrefourSA İndirim Kararı

CarrefourSA İndirim Kararı

CarrefourSa’da ürünlerinde indirime gidildiği duyuruldu. Şirketten yapılan açıklama doğrultusunda aralarında süt, yağ, çay, pirinç, tuvalet kâğıdı, ıslak mendil gibi ürünlerin yer aldığı yaklaşık 30 temel üründe yüzde 10 ila 30 arasında indirim uygulandığı belirtildi. 

Öte yandan CarrefourSa'nın tedarikçilerine gönderdiği mailde “Döviz kurlarında yaşanan ani düşüşün ardından kamuoyunda fiyatlarda indirime gidilmesi yönünde güçlü bir beklenti gözlemliyoruz. Mevcut ekonomik koşullarda, tüketici lehine fiyat değişimi ve sonucunda ürün fiyatlarına yansıyacak indirimlerin hayata geçirilebilmesi için sizlerin yapıcı desteğini bekliyoruz.

 Ürünlerimizi müşterilerimize doğru fiyatlarla sunabilmek için sizlerden şirketimiz açısından uygulamakta olduğunuz mevcut tedarik fiyatlarınızı 20 Kasım 2021 tarihi öncesindeki döviz kurlarına göre güncellemenizi önemle rica ediyoruz. Sizlerden alacağımız fiyat indirimlerini derhal fiyatlarımıza yansıtmayı taahhüt ediyoruz.” dediği görüldü.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

indirim diyorlar hala ya. benim embesil çomarım da inanıyor hökümet indirim yaptırttı erdoğanın bokunu yiyim diyor. halbu ki fahiş fiyatla yaptığı zamı !! za... Devamını Gör