Görüş Bildir
Haberler
Mardin ve Şırnak'tan Acı Haber: 5 Şehit

Mardin ve Şırnak'tan Acı Haber: 5 Şehit

Emre Ordu
15.04.2016 - 20:21 Son Güncelleme: 15.04.2016 - 21:40

Mardin'in Savur ilçesinde askeri zırhlı araca yapılan bombalı saldırıda 4 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı. Şırnak'ta da güvenlik güçlerinin girdiği bir evde PKK'lıların tuzakladığı bomba patladı. Patlamada yaralanan 1 polis memuru şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arşiv

Şırnak’ta güvenlik güçlerinin girdiği evde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı bombayı patlatması sonucu 8 güvenlik görevlisi yaralandı. 

Ambulanslarla Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 1 özel harekat polis memuru, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

Hastanede tedavi süren 7 güvenlik görevlisinin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Mardin'de 4 asker şehit, 7 asker yaralı

Mardin'de 4 asker şehit, 7 asker yaralı

Arşiv

Mardin'in Savur ilçesinde ise seyir halindeki askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından önceden döşenen patlayıcı infilak ettirildi.

Patlamada ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda takviye gönderilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

DHA, İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ynsemrebagiban

Vallahi de billahi de herşey sizin yüzünüzden çözümcüler.Akan her şehit kanı , her mehmetçiği paramparça eden bu bombalar çözümcülerin ve destekçilerinin ese... Devamını Gör

ykpcgln

Ben Atatürkçü bir insan değilim. Saygı duyarım o ayrı.. Ancak bir asker şehit oldu diye menemeni yakacak tavır lazım ! İçeriğe girip okumaya utanır oldum.. İ... Devamını Gör

Sheldon

Şehitlerden kelle diye bahsedenlerden bu tavrı beklemek biraz zor ne yazık ki.. Başımız sağolsun..

kartacali

artık 5 şehit haber bile olmuyor!!!! yeni türkiyenizin adı, sanı batsın...