Görüş Bildir
Haberler
Maraşlı Dizisi Ozan Cihan Yenici Kimdir? Cihan Yenici Kaç Yaşında ve Nereli?

Maraşlı Dizisi Ozan Cihan Yenici Kimdir? Cihan Yenici Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
18.02.2021 - 21:49

Ocak ayında yayınlanmaya başlayan ekranların sevilen dizisi Maraşlı birbirinden başarılı isimlerin bulunduğu oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Maraşlı'da dikkat çeken isimlerden biri de Ozan karakterine hayat veren yıldızı parlayan oyuncu Cihan Yenici. Peki çeşitli dizi ve filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Cihan Yenici kimdir? Cihan Yenici kaç yaşında ve nereli? Cihan Yenici rol aldığı dizi ve filmler neler? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cihan Yenici Kimdir?

Cihan Yenici Kimdir?

1983 doğumlu yakışıklı oyuncu Cihan Yenici İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Resmi web sitesinde karadenizli bir aileden geldiğini ve kalabalık bir kuzen topluluğu ile birlikte keyifli çocukluk yıllarını İstanbul’da geçirdiğini belirtmiştir.

Üsküdar Anadolu Lisesi mezunu oyuncu 8 yıl kadar profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü alt yapısında basketbol oynamıştır.

Lise döneminde müzik ile de haşır neşir olan Cihan Yenici’nin kendisine ait söz ve müziği olan bir çok şarkısı bulunmaktadır.

İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu oyuncu bugüne kadar Lise Defteri, Bir Dilim Aşk, Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Huzurum Kalmadı, Eve Düşen Yıldırım, Arka Sokaklar, Kaçak Gelinler ve Kördüğüm gibi projelerde rol almıştır. Ayrıca bir çok markanın reklam yüzü olmuştur. Şuanda ise Maraşlı dizisinde Ozan karakterine hayat vermektedir.

Kendi Cümleleriyle Cihan Yenici

Kendi Cümleleriyle Cihan Yenici

Yakışıklı oyuncunun kendi kaleminden biyografisi :

1983 İstanbul doğumluyum. Aynı şekilde İstanbul'da büyüdüm. Karadenizli bir aileden geliyorum, o yüzden kalabalık bir kuzen topluluğuyla beraber neşeli bir çocukluk geçirdim.

Üsküdar Anadolu Lisesi öğrenim hayatım boyunca bir yandan profesyonel olarak basketbolla ilgilendim. Fenerbahçe Spor Kulübü altyapısında 8 sene basketbol oynadım. Lise son sınıfta hediye edilen bir gitar sayesinde müzikle tanıştım.

İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümünde okurken 'Hijack' isimli grubumla aktif olarak müzik yapmaya, barlarda sahne almaya başladım. Bir yandan da oyunculuk serüvenim reklamlarda oynamamla iyice ciddileșmeye başladı. Kanal D'nin Kavak Yelleri dizisinde rol almaya başlamamla aktif müzik hayatına ara verdim. Bir süre sonra REC Müzik Prodüksiyon şirketinde 2 yıl boyunca jingle ve dizi jenerik müzikleri üzerine çalıştım.

Söz ve müziği bana ait birçok şarkım bulunmaktadır. Bazılarını sayfamda sizlerin beğenisine sundum. Umarım hoşunuza gider (:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın