Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş'a 'Sahte Senet Suçlaması' Yapan Necmettin Kesgin Sahte Senet Düzenlemekten Tutuklandı

etiket Mansur Yavaş'a 'Sahte Senet Suçlaması' Yapan Necmettin Kesgin Sahte Senet Düzenlemekten Tutuklandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ‘dolandırıcı’ suçlaması yapan işadamı Necmettin Kesgin sahte senet düzenlemek ve şantajdan tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü gazetesinden İsmail Saymaz'ın haberine göre, 31 Mart yerel seçimleri dönemi boyunca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a karalama kampanyasının baş aktörü olan, iktidara yakın medya tarafından “saygın iş adamı” olarak nitelendirilen Necmettin Kesgin hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geçtiğimiz yıl yakalama kararı çıkarılmıştı. Edinilen bilgiye göre, kesinleşmiş hapis cezaları bulunan Necmettin Kesgin kısa bir süre önce Ankara'da yakalanarak cezaevine konuldu.

6 yıl 6 ay hapis

6 yıl 6 ay hapis

Necmettin Kesgin, Mansur Yavaş'ın şikayeti üzerine sahte senet düzenlediği için resmi belgede sahtecilikten 4 yıl, şantajdan 1 yıl 3 ay ve özel hayatın gizliliğini ihlalden (yaptığı görüşmeleri izinsiz olarak görüntülü ve sesli olarak kayıt yaptığı) 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 6 yıl 6 ay hapis cezası almış ve bu cezası istinaf mahkemesince tescillenmişti.

Müstehcen çocuk görüntüleri bulundurmaktan da ceza almıştı

Müstehcen çocuk görüntüleri bulundurmaktan da ceza almıştı

Seçim öncesinde Mansur Yavaş’a karşı karalama kampanyasının aktörü olarak bilinen Necmettin Kesgin'in daha önceden de sahte ÖSYM belgesi düzenlemek suretiyle resmî evrakta sahtecilik suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunuyordu. Kesgin, “çocuklara ilişkin müstehcen görüntü bulundurmaktan” 3 yıl ceza almıştı.

Kesgin, Yavaş’ı avukatlığı döneminde 600 bin dolarlık sahte bir senedi kullanarak mükerrer tahsilat yapmakla suçlamıştı.

Kesgin'in avukatı davadan çekilmişti.

Yavaş, bu suçlamayla açılan davada beraat etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
495
203
34
14
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Akalp

Yav bu Mansur başgan nasıl bir duayla okunduysa artık yan bakan 3 gün yaşıyor. Yandaş olsam masaya çıkar tepinirim o derece.

Kzlt

Bana ekrana çıkardığın kişiye söyle sana ne tür tv olduğunu söyleyeyim. Şaşıran yoktur herhalde "saygın işadamı" diye programına alanlar özür dileyecek mi yo... Devamını Gör

orumbocukadam

Birde Zarraf vardı saygın iş adamı

Cem dayan

Hem pedofili hem hırsız bilin bakalım kimin adamı evet bildiniz tebrikler.