Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş, 2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne Aday Gösterildi

etiket Mansur Yavaş, 2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne Aday Gösterildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,çalışmaları nedeniyle ‘City Mayors Foundation’ (Belediye Başkanları Vakfı) tarafından düzenlenen ‘World Mayor’, ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildi. Yavaş yaptığı açıklamada, 'Türkiye'de tek, Asya'da 4 aday belediye başkanından biri olmanın mutluluğunu yaşıyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ‘City Mayors Foundation’ (Belediye Başkanları Vakfı) tarafından düzenlenen World Mayor ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildi.

Sosyal medyadan duyurdu

Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'City Mayors Foundation tarafından düzenlenen 2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildim. Türkiye'de tek, Asya'da 4 aday belediye başkanından biri olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başarının asıl sahibi mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.

Daha önce de Uluslararası Şeffaflık Derneği ve İnsani Geliştirme Vakfı tarafından şeffaflık ödülüne layık görülen Yavaş, 21 ülkeden 32 belediye başkanın aday gösterildiği aday listesinde Türkiye’de tek, Asya’da ise dört belediye başkanından biri oldu.

Nasıl oy kullanacaksınız?

Nasıl oy kullanacaksınız?

Oy kullanmak isteyen kişiler detaylı bilgi almak için buraya tıklayarak katılım şartlarını öğrenebilir.

Eşit ve hoşgörülü toplum çabası dikkate alınacak

Eşit ve hoşgörülü toplum çabası dikkate alınacak

2004 yılından beri 2 yılda bir düzenlenen ‘Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ ile bir yıldan uzun süredir dünyada etkisini gösteren pandemi sürecindeki liderlikleri ve başkan olarak başarıları değerlendirilecek.

Aday gösterilen belediye başkanlarından yurttaşlarını daha eşit, birleşik ve hoşgörülü bir toplum için çabaladıklarına ikna edenler ödüle layık görülecek. Belediye başkanlarının ayrıca şehirlerini doğal ve insan kaynaklı afetlerden korumak amacıyla yaptığı güçlendirme çalışmaları, daha adil ve daha yeşil yönetim anlayışları da dikkate alınarak incelenecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
811
480
18
8
5
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

O esnada adamın birisi de evde plastik dinazorları ile oynuyordur .Adam derken lafın gelişi tabi.

Kartal Ata

hırsından gtune bile sokuyor olabilir

Pasif Kullanıcı

Mansur Yavaş bu ülkenin ihtiyacı olan bir lider. Düzgün,EĞİTİMLİ,BİLGİLİ,KÜLTÜRLÜ,DÜRÜST,TOPLUMUN HER KESİMİNE HİTAP EDEBİLEN ve daha birçok özelliği bünyesi... Devamını Gör

antibağnaz

bizim milletin %99 u müslümandır ama böyle dürüst çalışanları sevmez kokain çeken adamlar kendi partilerindeyse dik dur eğilme derler,gariban emekli üç kuruş... Devamını Gör