Görüş Bildir
Haberler
Manisa'da İntihar Eden 3 Gencin Seslendiği Uzman Çavuş Konuştu: 'Videoyu Şaka Sandım...'

Manisa'da İntihar Eden 3 Gencin Seslendiği Uzman Çavuş Konuştu: 'Videoyu Şaka Sandım...'

Manisa'da ölü bulunan 4 gençten 3'ünün ölmeden önce veda videosu gönderdikleri Uzman Çavuş Mert Dalgın, 'Birbirimizi bırakmayacağız diye söz vermiştik. Videoyu şaka sandım, meğerse gerçekmiş' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Alkollü oldukları için dalga geçiyorlar sandım'

'Alkollü oldukları için dalga geçiyorlar sandım'

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde ölü olarak bulunan 4 gençten 3'ünün intihar ettiği, ölmeden önce de video çekerek, ölenlerden Neşet Dalgın'ın kardeşi Mert Dalgın'a veda videosu gönderdikleri ortaya çıkmıştı.

Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak'ın haberine göre videonun gönderildiği Mert Dalgın, 'Videoyu izleyince alkollü oldukları için dalga geçiyorlar sandım. Eğlence olsun diye çektiklerini ve şaka yaptıklarını düşündüm. Bu yüzden videoyu o anda silmiştim. Ancak vefat haberleri gelince gerçek olduğunu anladım' dedi.

'Telefonla Neşet'i aradım ancak ulaşamadım'

'Telefonla Neşet'i aradım ancak ulaşamadım'

Suriye İdlib'te görev yapan Mert, 'Neşet ile aramızda bir yaş var. Abim olur. Diğer üçü de çok yakın arkadaşım. Kardeşim gibiydi onlarda. Beni Cumartesi gecesi aramışlar. Uyuyordum. Sabah saat 08.00 sıralarında uyandım. Telefonuma baktığımda Muharrem'den gelen o videoyu gördüm. Videoyu izlediğimde alkollü oldukları için dalga geçtiklerini düşündüm. Şaka amaçlı, eğlencesine bu videoyu çektiklerini sandım. O yüzden ilk anda videoyu sildim. Telefonla Neşet'i aradım. Ancak ulaşamadım. Daha sonra vefat haberleri geldi. Videonun veda için çekildiğini o zaman anladım' dedi.

'Söz vermiştik, birbirimizi yalnız bırakmayacaktık'

'Söz vermiştik, birbirimizi yalnız bırakmayacaktık'

Birbirleriyle çok yakın arkadaş olduklarını ve her birinin hayalleri olduğunu anlatan Mert Dalgın hala yaşadığı olaya inanamıyor: 

'Canlarına kıyacakları aklımın ucundan bile geçmedi. Hala şoktayım. İntihar ettiklerine inanamıyorum. Söz vermiştik birbirimizi yalnız bırakmayacaktık, her birimiz evlenip yuva kuracaktık. Abimle aramızda bir yaş bile yok. 2018'de askere gittim geldim. Sonra uzman çavuş oldum. Tam olarak ölüm nedenleri otopside belli olacak'

Söz konusu veda videosunda Dalgın, "Yapacaklarımız vardı. Biz seni yarı yolda bıraktık." diyor...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
6
3
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

Aci..garip...ama bu olayin altindan ilginc biseyler cikacak gibi

TOP TIER

Haplanmışlar kafaları çok iyi.

Kata kulli

Hapis yatmamak için canlarına kıymışlar