Görüş Bildir
Haberler
Maltepe'de Kavga Çıktı, Oy Sayımı Ertelendi

etiket Maltepe'de Kavga Çıktı, Oy Sayımı Ertelendi

CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş'ın aktardığına göre, Maltepe İlçe Seçim Kurulu'nun oy sayım işlemini hızlandırmak istemesi üzerine AKP ve MHP'liler müdahale etti. Yarkadaş olayların büyümesi üzerine polisin müdahale ettiğini ve oy sayım işleminin de yarına ertelendiğini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, AKP'nin itirazı üzerine oyların yeniden sayıldığı Maltepe'de olaylar çıktığını aktardı. Yarkadaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda İlçe Seçim Kurulu'nun oy sayım işlemini hızlandırmak istemesi üzerine AKP ve MHP'lilerin sayım alanına topluca girerek çalışmaları durdurduğunu ifade etti.

Yarkadaş olay yerinden görüntüler de aktardı 📹

Barış Yarkadaş daha sonra gerginliğin durulduğunu belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yarkadaş verdiği en son bilgide çıkan olayların ardından oy sayım işleminin yarına kadar ertelendiğini bildirdi.

Hükümete yakın medyada olayları CHP'lilerin çıkardığı şeklinde çıkan haberler üzerine Yarkadaş, 1. ve 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanlarınca imzalanan ve olayın nasıl geliştiğini anlatan tutanağı paylaştı. Tutanakta olayların AKP ve MHP'lilerin müdahalesi üzerine çıktığı kaydediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, Genel Başkan Kılıçdaroğlu öncülüğünde olağanüstü toplantı yaptıklarını aktardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
252
82
20
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizliyazarr

Çok büyük oyunlar oynanıyor ve çok kötü yerlere gidiyoruz, bu durumlara herkes hazırlıklı olsun ortam çok gergin sonunu iyi görmüyorum

kuduzkedi

Ben de ne zaman mekan basıp havlamaya başlar lar diye merak ediyordum.

ugur-kcclk

Bu AKP ve MHP partilileri kadar kanı bozuk,rantçı insan yoktur şu dünya da yazık. Alparslan Türkeş'in kemikleri sızlıyordur.