Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Tercihlerine Göre Ne Kadar Tasarruflusun?

etiket Makyaj Tercihlerine Göre Ne Kadar Tasarruflusun?

21.02.2020 - 13:00

Makyaj tercihlerine bakarak ne kadar tasarruflu olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, makyaja olan yaklaşımını öğrenelim!

2. Sıradan bir günde makyajına ne kadar zaman harcıyorsun?

3. Makyajının olmazsa olmazını öğrenelim!

4. Peki, birinden vazgeçmelisin desek?

5. Aşağıdakilerden biriyle çalışma imkanın olsa kimi seçmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi göz makyajı tam senlik?

7. Şimdi de favori ruj rengini seç!

8. Son olarak, bu makyajlardan hangisi senin yüzünde olmalıydı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sonuna kadar tasarruflusun!

Sonuna kadar tasarruflusun!

Sen, gerçekten alışveriş yaparken hep fiyatlarına göre hareket edersin. Aynı zamanda fiyat ve kalite uyumu da senin için oldukça önemli tabii. Bir ürünün fiyatı uygun olmalı ama performansı da üst seviyede olmalı her zaman. Oluşturduğun makyaj çantasında da hep hesaplı ürünleri tercih ettin. Çünkü gerçek hayatında da aynısını yapıyorsun. Bu yüzden böyle olmasına hiç şaşırmadık. Aynı zamanda makyajdan da anladığını söyleyebiliriz. Arkadaşların her zaman nasıl bu kadar güzel makyaj yaptığını soruyor sana. Ama sırrı sende tabii. Bize de söyler misin? :)

Arada tatlı kaçamakların oluyor!

Arada tatlı kaçamakların oluyor!

Genellikle alışveriş tercihini uygun fiyatlı ürünlerden yana kullanırsın, onu biliyoruz. Ancak bazen ufak kaçamaklar da yapıyorsun. Eee, o kadar da olur aslında ya. Her zaman uygun fiyatlı ürünleri de beğenmek zorunda değilsin. Önemli olan hesabını bilmen ve ona göre hareket etmen. Ürünlerin fiyatına bakmadan alan insanlardan olmadın ama hiç. Alacağın ürün pahalı olsa hele, uzun uzun düşünürsün. Acaba almam gerekiyor mu dersin. Zaten ince bir zevkin var senin. Öyle kafana göre alışveriş yapmazsın. O yüzden her markanın fiyatına göre en kaliteli ürünlerini almayı tercih ediyorsun. En doğrusu da bu. :)

Ne çok tasarruflu ne de çok savurgan!

Ne çok tasarruflu ne de çok savurgan!

Alışveriş yaptığın ürünler de markalar da genellikle bellidir ve çok da değişmez. Sen seçici bir insansın. Tasarruflu olduğunu söyleyemeyiz sana. Tabii, uygun fiyatlı şeyler de aldığın oluyor. Ciddi bir marka takıntın yok. Ama genele baktığımızda söyleyebiliriz ki, sen ağırlıklı olarak kaliteli ve markalı ürünlere yönelirsin. Böylesi daha çok içine siniyor. Arkadaşların bir ürün almadan önce sana sorar. Çünkü neyin nasıl olduğunu en iyi sen bilirsin. Bu işin ustasısın helal olsun sana. Makyaj yap da ortalık yıkılsın! :)

Pek de tasarruflu değilsin!

Pek de tasarruflu değilsin!

Sana göre ucuz ürün kalitesizlik demek. Pek güvenmiyorsun uygun fiyatlı ürünlere. Kim bilir neler var içinde diyorsun. Bu yüzden alışveriş tercihini de hep pahalı markalardan yana kullanıyorsun. Yeniliğe pek açık bir insan değilsin. Modayı takip ediyorsun ancak ürünleri satın aldığın yerler hep aynı. Kafanda bir sistem oturtmuşsun ve ona göre hareket ediyorsun. Bir şeye verdiğin para ne kadar büyük olursa olsun asla üzülmüyorsun. Çünkü biliyorsun ki, o ürün verdiğin parayı fazlasıyla hak ediyordur. Bir yandan da bakımına düşkünsün. Sadece makyaj değil, bakım ürünleri konusunda da tercihlerin kaliteden yana. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
179
118
48
18
17
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Arada tatlı kaçamakların oluyor!

Narmin

Sonuna kadar tasarruflusun!

cansu ersan

Sonuna kadar tasarruflusun!