Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Tercihlerine Göre Hangi Ülkede Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Makyaj Tercihlerine Göre Hangi Ülkede Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz!

21.08.2020 - 16:30

Makyajın tarzının en büyük göstergelerinden biri. 

Makyaj tercihlerini yap, sana hangi ülkede yaşaman gerektiğini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, makyaja olan yaklaşımını öğrenelim!

2. Günlük makyajın için ne kadar vakit harcıyorsun?

3. Makyajının olmazsa olmazını öğrenelim!

4. Hangisi senin makyajın için "en az" gerekli?

5. Hangi göz makyajı tam senlik?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Favori ruj rengin hangisi?

7. Fondöteninin rengini nasıl seçiyorsun?

8. Son olarak bu makyaj stillerinden en çok hangisini beğendin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İtalya!

İtalya!

Sen dünyanın en naif, en aşk dolu ve tutkulu insanısın. Halin, tavrın o kadar güzel ki; girdiğin ortamda direkt dikkat çekiyorsun. Estetiksin de; giydiklerin, tavırların hepsi sende o kadar güzel duruyor ki... Bir o kadar da zekisin. Aklın uçsuz bucaksız bir deniz sanki. Tüm bu özelliklerini göz önüne aldığımızda, istediğini yapabilecek güce sahip olduğunu söylememize de gerek yok herhalde ayrıca? İşte tam da bu yüzden İtalya'da yaşamalı ve içindeki o tutkulu kadını dünyanın en tutkulu ülkesinde yaşatmalısın!

İspanya!

İspanya!

Sen dünyadaki en tatlı, en güzel, en sıcakkanlı insanlardan birisin. Tavırlarındaki sempatiklik o kadar büyüleyici ki... Seni görüp de etkilenmemek mümkün değil. Ayrıca inanılmaz hareketlisin! Yerinde durmak bilmiyorsun asla. Öyle ki bu konuşmalarına bile yansıyor, inanılmaz hızlı ve hararetli konuşuyorsun. Sürekli bir heyecan içindesin, hayatı hep dolu dolu yaşıyorsun. Bunları göz önüne alınca neden İspanya'da yaşaman gerektiğini anlıyorsun öyle değil mi? Adeta birbirinize aitsiniz!

Fransa!

Fransa!

Dünyanın en zarif, en şık kadınlarından birisin. Halin tavrın o kadar büyüleyici ki, sanki bir dünya harikası duruyor karşımızda. Giyimin, kuşamın da bütünlüyor bu güzelliğini. Ama bunları başkalarını etkilemek ya da dikkat çekmek için değil, doğal olarak yapıyorsun. Yani kendin için yaşıyorsun, diğer insanların düşünceleri çok da umurunda değil aslında. Doğal bir çekiciliğin olduğu ise zaten inkar edilemez bir gerçek. İşte tam da bu yüzden sen Fransa'da yaşamalısın!

Brezilya!

Brezilya!

Sen dünyanın en hareketli, en renkli, en neşe dolu insanlarından birisin. Rengarenk bir karakterin var, içinin güzelliğini dışa yansıtıyorsun her fırsatta. Kötülükler sana uğrayamaz bile, o kadar güzel bir enerjin var ki adeta savuruyorsun kötü olan her şeyi. Ve o kadar doğalsın ki... Ne yaparsan yap sahte durmuyor üstünde. Sanki her şey doğal bir akış içinde gerçekleşiyor ve sana bakmaktan kendini alamıyor kimse. Bu sebeple sen kesinlikle Brezilya'da yaşamalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
364
219
78
36
17
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Piloo

İtalya! YEEP ^_^

hdjfhkdh

ispanya beybi beybi

eylulmuffin

İspanya çıktı. Highlighter ve pembe allık çok severim 🤩