Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Seçimlerine Göre Karakterini Analiz Ediyoruz!

etiket Makyaj Seçimlerine Göre Karakterini Analiz Ediyoruz!

Sude Engin
08.03.2023 - 13:39 Son Güncelleme: 08.03.2023 - 14:21

Bu testte seçtiğin makyaj malzemelerine ve makyaj rutinine göre seni sana anlatıyoruz.

Hazırsan test başlasınn! 💄

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. İlk olarak bu göz makyajlarından hangisi sana daha çok hitap ediyor?

4. Peki seni en iyi yansıtan far paleti bunlardan hangisidir?

5. Şimdi de dudaklara geçelim..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi eyeliner stilini daha çok beğeniyorsun?

7. Pekii likit mat ruj mu yoksa lip gloss mu?

8. Günlük makyajını yapmak için ortalama ne kadar zaman harcıyorsun?

9. Tırnakları da es geçmemek lazım.. Hangisini seçersin?

10. Son olarak en sevdiğin makyaj malzemesi nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Neşe Dolu Bir İnsansın!

Sen Neşe Dolu Bir İnsansın!

Sen girdiğin her ortamda o kadar güzel bir enerji yayıyorsun ki ortamdaki bütün insanlar sana hayran kalıyor. Yaşam enerjisi çok yüksek olan birisin. Bu hayatta mutlu olmak için çok büyük şeylere gerek olmadığını düşünüyorsun. Ufacık şeylerle bile kolaylıkla mutlu olabilen bir yapıya sahipsin. Adeta bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahipsin. Her şeyden şikayet eden insanlardan nefret ettiğini söyleyebiliriz. Yaşam enerjini düşüren kimseyi hayatında istemiyorsun.

Sen Deli Dolu Bir İnsansın!

Sen Deli Dolu Bir İnsansın!

Sen kelimenin tam anlamıyla çılgın bir insansın. Bu dünya üzerinde senin yanında sıkılabilecek tek bir insan bile yoktur. Eğer varsa da sorun gerçekten ondadır. Oldukça maceracı bir ruha sahipsin. Hayatın çok kısa olduğunun farkındasın ve hiçbir şeyin içinde kalmamasını istiyorsun. Yeni şeyler deneyimlemekten çok hoşlanan bir insansın. Cesaretin herkesi sana hayran bırakıyor. Senin hayatında korkaklara ve korkaklığa asla yer yok!

Sen Çok Özgüvenli Bir İnsansın!

Sen her şeyin başlangıcının kendini sevmek olduğunu düşünen bir insansın. Kim ne derse desin sen kendi değerinin farkında olan bir insansın. Her şeyden önce kendine çok saygı duyuyorsun. Durum böyle olunca da sana iyi gelmeyen, saygısızlık veya haksızlık yapan insanları hayatından direkt olarak çıkarabiliyorsun. Bunların yanı sıra oldukça sosyal bir insan olduğunu da söyleyebiliriz. Kendi fikirlerini söylemekten asla çekinmeyen bir insansın.

Sen Çok Düşünceli Bir İnsansın!

Sen Çok Düşünceli Bir İnsansın!

Sen oldukça düşünceli bir insansın. Kalbin o kadar temiz ki adeta içinin güzelliği yüzüne yansımış diyebiliriz. İyilik yaptıkça mutlu olan bir insansın ve iyiliğin bulaşıcı olduğuna inanıyorsun. Kalp kırmaktan ve birini incitmekten çok korkuyorsun. Kimin başına kötü bir şey gelmiş olursa olsun empati yaparak kendi başına gelmiş gibi üzüntüsünü yaşıyorsun. Kötü durumda olan insan düşmanın bile olsa yardımına hiç düşünmeden koşabilecek kadar yüce gönüllü birisin. Bu düşünceli hareketlerinin tek kötü yanı olarak kendinden önce başkalarını düşünmen olduğunu söyleyebiliriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
252
145
43
28
13
13
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen Neşe Dolu Bir İnsansın!

Nurcan Güneri

Sen Çok Özgüvenli Bir İnsansın! Sen her şeyin başlangıcının kendini sevmek olduğunu düşünen bir insansın. Kim ne derse desin sen kendi değerinin farkında ola... Devamını Gör

foschia

Sen Çok Düşünceli Bir İnsansın!