Görüş Bildir
Haberler
Mahmut Uslu: "MHK'ye Sesleniyoruz, Lütfen Hakemleri Eğitin"

Mahmut Uslu: "MHK'ye Sesleniyoruz, Lütfen Hakemleri Eğitin"

Enver K.
20.12.2015 - 22:04

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Mahmut Uslu, Gençlerbirliği maçının ardından hakemleri eleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmanın ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'ı eleştiren Uslu, 'Tribünler 'Çakma Cüneyt Çakır' diye bağırıyor. Hakemler bazen çaldıklarıyla, bazen çalmadıklarıyla öne çıkıyor. Mustafa Denizli 'İnce ince doğranıyoruz' dedi ceza heyetine gitmedi. Beşiktaş maçından sonra 'Bizi çıtır ettiler' dedim, 30 gün ceza aldım. Bunlar Fenerbahçeli olduğumuz için mi yapılıyor? TFF herkese eşit olsun. MHK'ye de sesleniyoruz, lütfen hakemleri eğitin. Bunlar hata değil artık. 6-7 sarı kart verilmedi...' diye konuştu.

Uslu, 'Pereira'nın kadro dar sözleri konuşuluyor. Transfer olacak mı?' şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi: 'Kim konuşuyor? Yok biz konuşmuyoruz öyle bir şey. Herhangi bir şey konuştuğumuzda sorarsınız. Kimse transferi yapmıyor. Aziz Yıldırım yapıyor.'

'İSTER ÖPÜŞÜRLER, İSTER SEVİŞİRLER!'

Vitor Pereira'nın Medipol Başakşehir maçının ardından Cüneyt Çakır'a sarılmasının hatırlatılması üzerine ise Uslu şöyle konuştu: 'Pereira'nın Cüneyt Çakır'a sarılması insani bir ilişki. Biz tepki göstermişiz! Böyle şeyler olabilir. Maç bitmiş. Maçtan sonra ister öpüşürler, ister sevişirler.'

'VAN PERSIE İLE FERNANDAO...'

Fernandao'nun oyundan çıkarkan Robin van Persie ile tokalaşmaması üzerine gelen soruya da yanıt veren Uslu, 'Van Persie ile ilgili problem yok, herhangibir tepkisi de yok. Fernandao ile Van Persie çok iyi dost. Benden bir şey çıkaramazsınız.' ifadelerini kullandı.

'BİZDE NOEL TATİLİ YOK'

Mahmut Uslu, Nani ve Fernandao'nun 'Kasıtlı olarak sarı kart görüp cezalı duruma düştüler.' şeklindeki iddialara yönelik olarak ise 'Bizde Noel tatili yok.' dedi.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
0
0
0
0
0