Görüş Bildir
Haberler
Mahmut Gürcan Kimdir, Kaç Yaşında ve Mesleği Ne? Hazine ve Maliye Bakanı Yardımcısı Mahmut Gürcan Oldu

Mahmut Gürcan Kimdir, Kaç Yaşında ve Mesleği Ne? Hazine ve Maliye Bakanı Yardımcısı Mahmut Gürcan Oldu

Resmi Gazete’nin yayınlanan son sayısında, Hazine ve Maliye Bakanlığı yardımcılığına Mahmut Gürcan’ın getirildiği açıklandı. Cumhurbaşkanlığı karası sonrasında ‘Mahmut Gürcan kimdir, kaç yaşında ve mesleği ne?’ sorusu internetin gündemine oturdu. Marmara Üniversitesi mezunu olduğu bilinen Mahmut Gürcan'ın hayatı merak ediliyor. İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı Yardımcılığına atanan Mahmut Gürcan’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül ve Bakan Yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alındı. Yerlerine ise Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş atandı. Gelişme sonrası yeni Bakan yardımcısı Mahmut Gürcan'ın hayatı merak ediliyor. Peki Mahmut Gürcan kimdir?

Mahmut Gürcan Kimdir, Mesleği Ne?

Mahmut Gürcan Kimdir, Mesleği Ne?

Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na atanan Mahmut Gürcan 09/10/1966 tarihinde dünyaya gelmiştir. Zeytinburnu İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim görmüştür. Daha sonra Şehremini Lisesi'nde okumuştur ve Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler (iktisat bölümü) mezunudur.

Refah Partisi geleneğinden gelen Mahmut Gürcan, 2001 senesinden itibaren AK Parti İlçe yöneticiliği ve 2006/2014 3 dönem AK Parti Bakırköy ilçe başkanlığı yapmıştır. Ayrıca bir iş adamı olan Gürcan, çorap üreticisidir. Pek çok STK'da (Sivil Toplum ) yöneticidir ve üyeliği bulunmaktadır. Mahmut Gürcan, evlidir ve 3 çocuk babasıdır.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın