Görüş Bildir
Haberler
Mağaza Dekorasyon Önemi ve E-Ticaret İlişkisi

Mağaza Dekorasyon Önemi ve E-Ticaret İlişkisi

Yusuf Şahin
17.08.2015 - 13:47

Mağaza Dekorasyon Önemi ve E-Ticaret İlişkisi

Hazır Giyim Mağazacılık Sektörünün geleceği, E-Ticaret hacminin ve İnternet kullanımının büyümesi ile büyük tehlike altında olduğu belirtiliyor. Peki bu durum gerçek mi? Özellikle ülkemizde Tekstil sektörünün gerilemesi ve Çin ülkesinin kontrolsüz tekstil ihracatı ile büyük markaların haricinde orta ve küçük ölçekli mağazacıların, Online Alışverişin artması ile azaldığı gerçeği rakamlarla ifade ediliyor.

Giyim Mağaza Dizayn Vitrinleri, büyüyen AVM’ler Tekstil Sektörü, online e-ticaret yönüne kayması, Mağaza satışlarını etkilese de Mağazacılığın sonu demek hata olacaktır. 

Zira Mağazacılık sektörü, sektörün kalbi olarak bilinmekte ve moda dünyasına yön veren bir kalıp olarak tüketicilerin karşısında dimdik durmaktadır.

E-Ticaret dünya da hızlı bir ivme katetmiş ülkemizde de aynı yükselişli büyük markaları oluşturmuş bu büyük markalar, özellikle Tekstil – Giyim sektöründe de önünü açmış oluyor. Sonuç olarak E-Ticaret’in Giyim Mağaza Tekstil sektörüne farklı bir kalıp oluşturduğu ve bu kalıp ile daha modern bir çizgi ve özel konsept gerektirdiği gerçeğini ön planda tutuyor.

Hazır Giyim Tekstil Mağaza Sektöründe hizmet veren firmaların, doğru marka ve yenilikçi modelleri ile sürekli ön planda bulunması, yenilikçi mağaza dekoru, Raf sistemleri, mağaza dizayn gibi faktörlere önem vermeleri gerekmektedir.

Kaynak: http://www.artistdekorasyon.net/e-tic...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın