Görüş Bildir
Haberler
Maçka Parkı'ndaki Canlı Bombanın Kimliği Belli Oldu: 96 Doğumlu Burak Yavuz

Maçka Parkı'ndaki Canlı Bombanın Kimliği Belli Oldu: 96 Doğumlu Burak Yavuz

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Maçka parkında kendini patlatan canlı bombanın alınan DNA örneği ile eşleşmesi sonucu Burak Yavuz olduğunu tespit etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın verdiği bilgiye göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Maçka parkında geçtiğimiz cumartesi akşamı meydana gelen bombalı saldırıda kendini patlatan canlı bombanın Burak Yavuz olduğunu tespit etti.

Babasından alınan DNA örneğiyle tespit edildiği öğrenildi

Babasından alınan DNA örneğiyle tespit edildiği öğrenildi

TEM ekipleri belirlediği 3 aileden alınan DNA örnekleri sonucunda canlı bombanın 1996 doğumlu 'Erdal' kod adlı Burak Yavuz olduğunu belirledi. Yavuz'un babasından alınan DNA örneğiyle tespit edildiği öğrenildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Beşiktaş saldırganlarından birinin Suriye'den geldiğini açıklamıştı

56 yaralının tedavisi devam ediyor

56 yaralının tedavisi devam ediyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Valiliği, terör saldırısı sonrası hastanelerde 56 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında meydana gelen saldırıda yaralananların kentteki çeşitli hastanelerde tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, '10 Aralık'ta Beşiktaş ilçemizde gerçekleşen menfur terör saldırısı sonrası bugün 19.00 itibarıyla hastanelerimizde 56 yaralımızın tedavisine devam edilmektedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.' ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
raheanne

Bence böyle kimliği belli olmuş teröristlerin aileleri, arkadaşları, eşi dostu sevgilisi de gözlenmeli, mercek altına alınmalı, böyle birşeyin olmasında onla... Devamını Gör

Berk

IRA'nın eli kolu nasıl kesildi? İngiliz hükümeti öldürülen her teröristin ailesini topladı sürüyle şey yaptı onlara. Sonra katılım kesildi örgüte zaten.

Sen sınırı yol geçen hanına çevirirsen iyinin yanında böyle kötüde gelir, 1 tane iyi suriyeli için onlarca canlı bombayı göz göre göre aldınız Türkiye'ye ,... Devamını Gör

Can Arat

96 doğumlu mu ?! Ulan yaşıtım be! Yuhh. Ya bu yasta bir adam ne kadar umutsuz, ne kadar salak, ne kadar şerefsiz ve ne kadar... Ya bunu nasıl yapabilir bir i... Devamını Gör

bence doğuştan itibaren tehdit edildiğini düşünüyorum yada bizim bilmediğimiz çok güçlü bir beyin yıkama taktikleri var, bir arkadaşımın doğuda görev yapan b... Devamını Gör