Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo Hayallere Taş Koydu | Macaristan 3-3 Portekiz

Ronaldo Hayallere Taş Koydu | Macaristan 3-3 Portekiz

Enver K.
22.06.2016 - 20:55

EURO 2016 F Grubu son maçında Portekiz'le karşılaşan Macaristan, üç kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve Portekiz ile 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçla iki ekip de bir üst tura yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu sonuçla 5 puana yükselen Macaristan, F Grubu'ndan lider olarak bir üst tura çıktı. 3 puana yükselen Portekiz ise 2. olarak adını son 16'ya yazdırdı.

Maça iki takım da tempolu başlarken gol perdesi 19. dakikada açıldı. Zoltan Gera'nın golüyle öne geçen Macaristan, 42. dakikada Nani'nin golüne engel olamayınca devre 1-1 sona erdi.

Mücadelenin 2. yarısı ise kelimenin tam anlamıyla nefesleri kesti. 47'de Dzsudzsak'ın kullandığı frikik savunmaya da çarparak ağlarla buluşunca Macaristan maçta yine öne geçti. Ancak 50. dakikada sahne alan Ronaldo, skora yeniden eşitliği getirdi. Pes etmeye niyeti olmayan Dzsudzsak'ın 55. dakikada attığı gol, tarihi maçta Macaristan'ı 3-2 öne geçirdi!

Portekiz'i ayakta tutan isim ise yine Ronaldo oldu. Quaresma'nın oyuna girer girmez yaptığı ortayı asiste çeviren yıldız oyuncu, skoru da 3-3'e getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Takipçilerimiz maç öncesinde Portekiz'i favori olarak göstermişti

Tribünden;

Tribünden;
Tribünden;
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
26
17
8
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yusuf Öztürk

O değilde macaristandaki şu azim bizim takımda olsa kainatı yırtarız yeminle.

vOLCano

amk apacisi..

Muhammet Zor

Ronaldo'nun Quaresma'nın ortasını asiste çevirmesi de kendisinin hiç de bencil olmadığını gösteriyor, golü topa attırdı.