Görüş Bildir
Haberler
Lukas Podolski'ye Suç Duyurusu

Lukas Podolski'ye Suç Duyurusu

Enver K.
11.12.2015 - 18:53

Galatasaraylı futbolcu Podolski hakkında, restoran çıkışında bir gazeteciye küfür ettiği ve tekme attığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Güneş gazetesi muhabiri Ahmet Döğen'in avukatı Levent Turgut Karakoç, hazırladığı suç duyurusu dilekçesini İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sundu.

Dilekçede, Güneş gazetesi muhabiri olan Ahmet Döven'in, diğer basın mensuplarıyla birlikte, birçok ünlünün sıklıkla uğradığı Etiler'de bir restoran civarında görev yaptığı sırada, bir restorandan çıkan Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski'yi fotoğraflamak istediği ve bu kişinin 'ailemi çekmeyin' şeklindeki ricası üzerine çekim yapmayıp fotoğraf makinesini indirdiği belirtildi.

Orada bulunan kameraman Korhan Aysal'ın da kamerasını omuzundan indirdiği sırada Podolski'nin kameranın objektifinden tutarak Aysal'ı itelediği ve gazetecilere Türkçe küfür ettiği öne sürülen dilekçede, yaşanan arbedeyi mesleki refleksi gereğince çektiği sırada Podolski'nin gazeteci Döven'in kasıklarına tekme attığı ve orada bulunan bir korumanın da Döven'i yumrukladığı iddia edildi.

Dilekçede, Lukas Podolski'nin 'yaralama' ve 'hakaret' ile tespit edilecek diğer suçlar kapsamında yargılanarak cezalandırılması talep edildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın