Görüş Bildir
Haberler
Luis Enrique'den Arda Turan Yorumu: Ona Güvenim Tam

Luis Enrique'den Arda Turan Yorumu: Ona Güvenim Tam

İspanya La Liga'da son iki yılın şampiyonu Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, yeni sezon için Arda Turan'a güvendiğini söyledi. İlk yılın her zaman zor olduğunu ifaden eden Enrique, 'Suarez de ilk sezon gol atamadığı için eleştirilmişti. Futbolcular makine değil' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) son iki yılın şampiyonu Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, yeni sezon için milli futbolcu Arda Turan'a güvendiğini söyledi.

Luis Enrique, yeni sezon öncesi düzenlenen ilk basın toplantısında yaptığı açıklamada, Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olduğundan bu yana aşama kaydettiğini belirterek, 'Arda'ya güvenim tam. Performansından çok memnunum. Barcelona'da oynamaya devam edecek. Saha içi ve dışında özel, farklı özelliklere sahip bir oyuncu.' ifadelerini kullandı.

Arda Turan'a performansıyla ilgili yöneltilen eleştirilere cevap veren İspanyol teknik adam, 'İlk yıl her zaman zordur. Transfer olduktan sonra uzun süre oynamadı. Buna rağmen performansını takdir ediyorum. Michael Laudrup'un ilk yılını ve Luis Suarez'in ilk zamanlarını hatırlayın. Onlar da gol atamamak ve fazla kilolar gibi nedenlerden dolayı eleştirilmişti. Futbolcular makine değildir. Arda, kaliteli bir futbolcu ve yeni sezonda performansını artıracağına eminim.' değerlendirmesinde bulundu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın