Görüş Bildir
Haberler
Londra Derbisinde Zafer Chelsea'nin

Londra Derbisinde Zafer Chelsea'nin

Enver K.
19.09.2015 - 17:07

İngiltere Premier Lig'de 6. hafta maçında Chelsea ile Arsenal karşı karşıya geldi. İlk yarısı futbol seyri açısından oldukça silik geçen karşılaşmada Chelsea, Arsenal'in ikinci 45 dakikayı 10 kişi oynamasının avantajını kullandı ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chelsea'ye galibiyeti getiren gol karşılaşmanın 53. dakikasında Zouma ve 90. dakikada Hazard'dan geldi. Arsenal karşısında Stamford Bridge'den galibiyetle ayrılan Chelsea, 6 hafta sonunda 2. galibiyetini aldı ve bir nebze de olsa rahat nefes aldı. Arsenal'da Gabriel (45) ve Cazorla (79) kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Chelsea, EPL'de sırasıyla Newcastle (D), Southampton ve Aston Villa ile karşılaşacak. Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Zagreb karşısında büyük bir şok yaşayan ve sahadan 2-1'lik yenilgi ile ayrılan Arsenal'in 4 haftalık 'yenilmezlik' serisi Stamford Bridge'de son buldu ve Wenger'in takımı EPL'de 10 puanda kaldı. Arsenal, EPL'de Leicester (D), Man United ve Watford (D) ile karşılaşacak.

COSTA TECRÜBESİYLE GABRIEL'İ ATTIRDI

Karşılaşmanın kırılma anlarından biri dakikalar 45'i gösterdiğinde yaşandı. İlk yarının bitimine 2 dakika kalan Costa ile Gabriel arasında, Arsenal ceza sahasında içerisinde tartışma yaşandı ve bu tartışma bir süre devam etti.

Yükselen tansiyonun ardından herkes Costa'nın kırmızı kart görmesini beklerken; maçın hakemi, Gabriel'e kırmızı kart gösterdi. Kırmızı kartın ardından Wenger, maçın hakemine büyük tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

JOSE MOURİNHO VE WENGER BU KEZ NE YAPTI? 

Chelsea ile Arsenal arasında oynanan karşılaşmanın sonucu kadar Mourinho ile Wenger arasında neler yaşanacağı da büyük bir merak konusuydu. Karşılıklın yaptıkları açıklamalar ve daha önce saha kenarında yaşadığı sorunlar nedeniyle 'düşman' olan Jose ve Wenger arasında Stamford Bridge'de de soğuk rüzgarlar esti. Jose, Wenger soyunma odasından sahaya doğru yönelirken; Wenger'in yanına gitti; Fransız teknik adamın Jose ile 'soğuk' selamlaşması dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0