Görüş Bildir
Haberler
Lokomotiv Moskova İstanbul’a Geldi

Lokomotiv Moskova İstanbul’a Geldi

Enver K.
15.02.2016 - 14:35

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında yarın karşılaşacağı Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı İstanbul'a geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atatürk Havalimanı’na öğle saatlerinde gelen Lokomotiv Moskova kafilesini Fenerbahçe Kulübü yetkilileri çiçeklerle karşıladı. Havalimanındaki yolcular, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Lokomotiv Moskova’nın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes’e büyük ilgi göstererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Rus ekip, Fenerbahçe maçının son çalışmasını ise saat 18.30’da Ülker Stadyumu’nda yaparak, kampa girecek.

Cherevchenko: 'İyi bir oyun ortaya koymak istiyoruz'

Cherevchenko: 'İyi bir oyun ortaya koymak istiyoruz'

Lokomotiv Moskova’nın yarın Fenerbahçe ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçı öncesi Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Igor Cherevchenko ve Sırp oyuncu Nemanja Pejcinovic, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cherevchenko, zor bir maç oynayacaklarını vurgulayarak, 'Fenerbahçe resmi çok maç oynadı. Biz de uzun süredir resmi maç yapmadık. Dolayısıyla bunun bir dezavantajı var. Futbolda tahmin vermek zor olur ama iyi bir maç çıkarmak istiyoruz. Kazanmayı hedefliyoruz' dedi.

Gruplarda Beşiktaş ile karşılaştıklarını ve iki maçta da berabere kaldıklarını hatırlatan Cherevchenko, 'İkisi de şampiyon olmak istiyor. Benzer yönleri bu. Beşiktaş da Fenerbahçe de genelde ofansif oynuyor. Tahmin vermeyi sevmem, yarın oynayıp göreceğiz. Bu turun ilk maçı ve deplasmanda oynuyoruz. İyi olsun istiyoruz. Bakacağız' dedi.

Beşiktaş’la oynadıkları maç için Türkiye’ye gelen Lokomotiv Moskova taraftarlarının sıkıntı yaşadığını iddia eden bir soru üzerine Cherevchenko, 'Ben takımımı hazırlamakla sorumluyum. Herkes işini yapıyor. Güvenlik işi farklı bir iş. Havalimanında çiçeklerle karşılandık ve bu çok güzel bir şey' şeklinde konuştu.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın